Det er ikke hver dag vi har tid til å gjøre noe ekstra ut av frokosten, men siden ingen skal på jobb eller skole hadde vi tid til å sitte litt ekstra lenge ved frokosten igår, utrolig koselig, spesielt siden jeg er så vandt med å sitte alene ved frokostbordet enten med mac'en eller en bok foran meg. Jeg har lagt pensumet litt på hylla i ferien og har heller tatt meg meg en rekke bøker hjem som jeg har tenkt å lese i ferien. Akuratt nå leser jeg "Me before you" av Jojo Moyes og så langt syns jeg boken er utrolig bra. Jeg har lest en annen bok av henne tidligere og likte den veldig godt også. Andre som har lest bøker av henne? :-)GOD JUL!

Julaften, 1. juledag og idag har vært rolige dager med utrolig bra selskap, masse god mat og flere timer med film og godt foran TV'en. Jeg har fått så utrolig mye fint og føler meg så heldig. Er veldig fornøyd med alt. Det har også kommet masse snø her på Hamar og trærne er så fine med frost på seg. Selv om det har vært ned mot -20 er det så fint å se ut :-)Julaften ble feiret med mormor, morfar og Onkel og det var en utrolig koselig kveld. Til middag på julaften var det som vanlig pinnekjøtt, som jeg syns er så utrolig godt! Det er også litt ekstra spesielt når man bare spiser det på julaften, da smaker det kanskje litt ekstra godt også :)

 
Eksamenstiden er over og jeg har endelig fått juleferie. Den siste uken ble det masse lesing og lite annet, så de første dagene av juleferien har jeg egentlig bare slappet av og fått unnagjort de siste julegavene. Etter eksamen på fredag dro jeg rett hjem for å pakke og vaske før jeg tok toget hjem til Hamar. Det var utrolig koselig å komme hjem igjen, siden hele familien er her og jeg gleder meg til fine dager her hjemme. Igår ble det en bakedag her hjemme. Mamma og jeg lagde mye godt, blandt annet biscotti, snickerskake, knekkebrød og havrekjeks. Marte kom også innom og etter vi var på butikken var det så utrolig fint lys ut og vi så perlemorskyer - utrolig vakkert! Vi måtte selvfølgelig ut å ta bilder :-)Det har også kommet så utrolig masse snø hit og jeg får litt lyst til å gå på ski. Jeg tror jeg ikke har gått på ski på snart 9 år, så det skal bli gøy å se hvordan det går :-) 

 
1 av 3 eksamner er skrevet og levert og jeg har funnet ut at hjemmeksamen er slitsomt. Før eksamen tenkte jeg at det kom til å bli greit, siden vi vi kunne bruke alle hjelpemiddler og hadde flere dager på oss, men jeg tok helt feil. Når eksamen varer i flere dager tenker man på det konstant og når man ikke jobber med oppgaven tenker man at man burde ha jobbet med oppgaven, som når man spiser, eller tar en liten pause. Men jeg tror oppgaven gikk greit og det er en herlig følelse at første eksamen er levert. Idag har jeg hatt fult program - dagen startet med frokost hos Hilde, hvor nesten hele life gruppa kom før vi dro opp til Intro sammen på julespesial som var helt fantastisk. Utrolig mye bra musikk, bra tale og gøy å se folk igjennom som jeg ikke ser så ofte! Ettermiddagen og kvelden har blitt brukt til anatomilesing. 

Alle har sitt eget system ;-)

Fikk denne "mannen" i posten for bare et par dager siden og syns det er noe av det morsomste jeg har kjøpt på eBay. Den fungerer kjempe bra og jeg syns den var så fin :)
På lørdag tok jeg turen opp til Marte på kvelden og vi koste oss selvfølgelig med noe godt fra Linda Stuhaug sin blogg. Det har nesten blitt en tradisjon å prøve ut noe nytt noe og det vi lagde på lørdag må være noe av det beste vi har laget derfra. Vi lagde seige browniestrøfler og det smakte utrolig godt! Det beste av det hele var at det man bare trenger fire ingredienser for å lage det og de tar under 10 minutter å lage. Nammnamm!

Denne uken har jeg min første eksamen og neste uke har jeg også to, så nå føler jeg det startet litt på alvor, men etter eksamene er over har jeg to herlige uker med juleferie - gjett om jeg gleder meg! Skal bli utrolig koselig å være hjemme og bare kose meg med alt som ikke har med skole å gjøre :-) 
God torsdag! Jeg vet ikke hvor denne uka har blitt av og føler nesten av hver dag går inn i den andre og blir så like når jeg for det meste sitter å pugger til eksamen. Men jeg føler heldigvis at jeg lærer noe nytt hele tiden og at jeg forstår mer og mer av pensum og det gir jo også litt ekstra motivasjon, selv om det er masse å lære. Jeg teller også ned dagene til juleferie da jeg faktisk har helt fri! Siden vi ikke starter på noe nytt pensum før etter jul kan jeg slappe helt av i juleferien og jeg har allerede plukket ut noen bøker jeg har lyst til å lese i juletiden.

Når jeg var hjemme sist hadde mamma laget knekkebrød og for meg så går det faktisk litt opp og ned hvor mye knekkebrød jeg spiser, men jeg lagde det for ikke lenge siden og det har vært det eneste jeg har hatt til både frokost og kvelds - så utrolig godt! Det er ganske lett å lage når man først har alle ingrediensene, men jeg syns det er litt vanskelig å fordele det ut på stekebrettet, så akuratt den biten tar litt tid for meg. Men utrolig godt til både frokost, lunsj og kvelds :-) Tenkte bare å dele oppskriften med dere.  


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits