Heisann og god lørdag! Jeg er tilbake på skolen etter åtte uker med praksis og selv om jeg trivdes veldig godt i praksis er det herlig med litt mer frihet i hverdagen. I går møtte jeg Hilde på Espresso House hvor vi ble sittende i flere timer med hvert vårt pensum og lese og studere. Jeg satt med medikament regning og fikk gjort mye. Det er så utrolig koselig å kunne møtes å lese sammen, selv om vi ikke studere det samme. Espresso House på st. Hanshaugen var et utrolig koselig sted og det blir ikke siste gang jeg går dit. Etter hvert begynnte det å komme veldig mange dit, men før klokken 13 var det stille og rolig. Nå skal jeg sitte en times tid til med medikamentregning før jeg jeg skal møte noen venninner fra studiet og spise middag :-)
Noen ganger er det så herlig å ha god tid om morgene til å lage seg en ekstra god frokost. I dag ble det en scones oppskrift fra Tine med cottage cheese, havremel, linfrø, havrekli, bakepulver og smør. Ekstra godt er det også med ferske rundstykker til frokost og spesielt etter at man har trent. Dagen i dag startet med trappeløp på Bislett stadioen, utrolig slitsomt mens man holder på, men etterpå sitter jeg igjen med en herlig følelse og ekstra energi til kveldsvakt. Nå har jeg bare to vakter igjen i praksis før jeg skal tilbake på skolen med nye fag. Det blir en helt ny hverdag med litt kortere vei og mer fleksibilitet :-)


På fredag hadde jeg en fantastisk bursdagsfeiring og jeg håper alle hadde det like gøy som meg. Alle fikk plass på rommet mitt og siden jeg fikk låne noen stoler fra Magna og Amanda satt vi alle samlet rundt sofaordet. Tidligere på dagen lagde jeg kanelboller og mufins og handlet inn litt snacks og jeg koste meg skikkelig med å ordne i stand.  Det ble mye prat og leker og jeg er veldig glad for engangs da oppvasken dagen etterpå ikke ble så stor ;-) - Utorlig herlige venninner og roomies jeg har - 
Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits