Da har jeg endelig fått lappen! Wooho! Hadde oppkjøring i går og det gikk så greit. Det skal sies at jeg var utrolig nervøs og på formiddagen drev jeg å øvde på sikkerhetsspørsmålet som vi skulle få. Lærte alt mulig om bilen, hjulet og motoren og slikt og så når jeg kommer på oppkjøringen får jeg verdens letteste spørsmål - hvordan fungerer servostyringen? Var så utrolig lettet. Så bilen ved siden av meg åpnet panseret og drev å pekte på ting der, veldig glad for at det ikke var meg. Nesten det beste av det hele var at jeg kjørte bilen fra vegvesenet og tilbake til traffikkskolen alene etterpå. Satt og smilte fra øret til øret mens jeg satt på høy musikk. For en følelse og utrolig gøy. På søndag så Magna og jeg på semi-finalen av Alt for Norge. Utrolig spennende og neste uke er finalen og da er jeg i Uzbekistan så da får jeg vel bare se det på nettet. Vi lagde vafler og drakk julebrus - skikkelig søndagskos!


Idag skal jeg faktisk inn til Oslo en liten tur for imorgen skal Magna og jeg hente en bil som hun skal få låne til vi reiser til New York. Da blir det selvfølgelig en liten roadtrip imorgen med en svipp tur til Sverige. 
Etter en lang uke hvor jeg har stått opp klokken 6 hver dag er jeg utrolig glad for at det er fredag! Det har vært en uke med mye jobbing og kjøring. Har funnet ut at jeg elsker en hverdag hvor det er mye som skjer og det er masse på programmet. Da setter man også ekstra mye pris på å slappe av og å ta det med ro. Idag på jobb fikk jeg en utrolig koselig overraskelse. Jeg har fått min egen kaffe kopp! Utrolig koselig og så utrolig gøy at de faktisk har kjøpt det til meg. 


Ellers teller jeg ned til både Uzbekistan og New York! Gleder meg så utrolig masse til begge turene og det er ikke lenge til jeg reiser til Uzbekistan! Ha en fantastisk fredagskveld! 


Fant dette bilde på pinterest imorges og syns det var passende. Idag er det jo mandag og leeenge til lørdag og søndag så håper det blir en bra uke. Jeg har hatt en kjøretime idag allerede og sitter med min andre kopp kaffe. Blir nok litt mer kjøring senere idag før jeg skal på jobb. Igår ble vi alle sittene å se på "Alt for Norge", og jeg fant fram hekletøyet igjen. Startet å hekle i fjor, typisk folkehøgskole/bibelskole, og har heklet når jeg har fått tid. Hekler tøffler fordi det er så enkelt og greit og ikke minst brukbart. Men, har lyst til å hekle en liten lue. Ei venninne av meg gav meg en utrolig skjønn uglelue oppskrift så det blir kanskje neste prosjekt. Sitter her å drømmer meg bort i bilder på pinterest. Det er ikke lenge til jeg skal ut å reise og da går turen til Uzbekistan for å treffe Mamma & Pappa. Her kommer noen inspirasjons bilder. 
Håper dere har hatt en fin søndag. Her har jeg kommet hjem til ferdiglagd middag - forikål. Det er veldig lenge siden sist jeg kom hjem til ferdiglagd middag så det var utorlig deilig. Har også fri idag så da skal det slappes av. Vi har vært ute å kjørt en del og det er så utrolig gøy. Gleder meg masse til lappen. Til uka skal jeg både en tur til Oslo og Lillehammer med kjøreskolen, samt masse jobbing. Har en del 7-vakter denne uka så da må jeg bare være flink til å legge meg tidlig. Ikveld skal vi se på "Alt for Norge", har blitt helt hekta på serien, selv om det er alt for mye reklame på TV-Norge ;) Ha en fin søndag! :)
Skrev tidligere at jeg fikk en Adax veske fra jobben og må jo bare vise den til dere. Jeg syns den er utrolig fin og har brukt den masse siden jeg fikk den. Den er egentlig veldig liten, men har plass til masse. Det er ekte skinn og den koster egentlig rundt 1,500 kr! Grunnen til at jeg fikk den er fordi det er noe feil med reimen, den er vrang, men dette merker jeg faktisk ikke og resten av veske er jo fantastisk. 


Idag har jeg faktisk fri og har ordnet litt til visumet mitt til USA. Nå mangler jeg bare finansieringsbeviset som jeg skal ordne i morgen og så er det bare intervjuet igjen. Så nå skal jeg og de andre tre jeg skal bo sammen med kikke på leiligheter og får det i boks samt flybilletter. Deilig med alt som er ferdig ordnet. Nå er det bare litt over 100 dager til jeg er i New York og gjett om jeg gleder meg. Tror det kommer til å bli noen fantastiske måneder der borte :)
Ny uke og nye muligheter. Denne uka blir rolig for min del og da skal det slappes av. Ikveld har jeg vært på jobb og tiden gikk så fort. Elsker når det skjer. Har også funnet et par ting jeg har lyst på i butikken. Jobber bland annet i en veske butikk og der har de så mye fint. Nå er det en Adax clutch og en Puccini bag som står høyt på ønskelisten. Kanskje blir det en liten høst gave til meg selv, vi får se :) Høsten er så utrolig fin nå. Så utrolig mange forskjellige farger og tok dette bilde på vei til jobb her om dagen. Elsker hvordan det er speilet i vannet. Men med høsten kommer kulden og jeg kunne ønske det var varmere litt til. På jobb idag fikk jeg veldig lyst på grøt så på vei hjem kjøpte jeg med meg en toro grøtpakke. Namm! Elsker grøt og selv om det er mandag så passer det perfekt. Og så praktisk når det følger med kanel og sukker!Nå skal jeg kose meg med grøt og en episode "Friends". 

 
Søndag er her og sola skinner i Hamar. Det er kanskje ikke så veldig varmt ute, men deilig med sol. Idag har jeg ordnet med visumet mitt til USA. Gamske lang prosess og må inn til Oslo på intervju i November, men en Oslo-tur er jo alltid koselig. Den uka her har gått utrolig fort! Jeg har jobbet hver dag og trives egentlig utrolig godt med det, men deilig med litt fri innimellom. Neste uke jobber jeg litt mindre, men da skal jeg ordne litt andre ting. Skal bla. på glattkjøring og gjett om jeg gleder meg! Tror det blir veldig gøy. Men, tilbake til overskriften. For et par uker siden bestilte jeg en personlig almanakk og jeg er veldig fornøyd. Du kan veldig forside, bakside og inni selv og det er så mye forskjellig du kan endre på for å gjøre den unik. Du kan legge til ukens gjøremål, trening, notater, ideer og masse annet. Utrolig lett å holde orden på alle tingene. Jeg har tidligere brukt iCal, men fikk aldri helt til å synkronisere den med telefonen min, så det ble mye tull. Denne er også på papir så da kan jeg fortsatt se hva jeg skal gjøre selv om jeg ikke har mer batteri på telefonen. Sånn ser forsiden min ut og her er baksiden:Du kan selvfølgelig veldig str. selv, men jeg syns min er utrolig grei. Den er litt stor, men da får jeg plass til masse informasjon.Sånn ser min ut inni. Er utrolig fornøyd. Du finner nettsiden dems her
Idag fikk jeg endelig tatt teoriprøven til lappen og jeg besto! Er så utrolig fornøyd og egentlig litt stolt over meg selv :) Fikk bare to feil og det var første gang jeg tok den. Var ganske nervøs når jeg gikk inn, men så gikk det så lett. Ahh, deilig - et steg nærmere lappen! Jeg er snart ferdig med alt det obligatoriske og så er det bare oppkjøring igjen. Utrolig deilig å krysse ut teoriprøven! Fant også ut idag at jeg må ha en opptiker attest på at jeg ikke trenger briller når jeg kjører så tenkte å bare få det unnagjort i dag også, så er det gjort. Tok ikke så veldig lang tid og jeg fikk også kjøpt meg nye linser. Veldig greit å ha når jeg skal kjøre og ellers også. 
Idag har jeg jobbet og det er mange fordeler med å jobbe i en veskebutikk. Idag var jeg så heldig at jeg fikk en veske av sjefen. Det var en liten feil med den, så hun kunne ikke selge den, men hun lurte på om jeg hadde lyst på den. Selvfølgelig! Den er utrolig lekker og man merker ikke at det er noe feil med den. Viser dere bilder senere :) Ellers så sitter jeg her å ser på bilder fra Praha turen min i august. Savner skikkelig sommer og sol og ikke minst å reise. Gleder meg så masse til neste reise og det er om bare 25 dager! Namm -  dette var godt!
Sarah og meg :) Elsker ferie! Nå er det vel bare så se fram til den neste :)
Den årlige forkjølelsen er her og jeg hater den like mye vært år. Nesa er tett, jeg har vondt i halsen, tett i ørene og ikke minst - mindre energi. Uff a meg! Like ille vært år... Nå har jeg vært å kjøpt meg ansiktsservietter, nesespray, C-vitaminer og halstabletter så får jeg håpe det går fort over. Sitter her med en kopp te fra Yogi. Denne burde du prøve, den er bare utrolig god. Den heter detox og smaker litt som lakris. Namm! Har også et stort glass vann. Viktig å få i seg nok veske når man er forkjølet :)Med Yogi tea får du også små inspirasjons sitater på. Litt ekstra koselig å se hva som står når man åpner posen. Hvis du har noen kjerrigråd mot forkjølelse er det bare å kommentere! :)

 
Denne uka har gått så utrolig fort, helt rart at det er lørdag igjen. Desverre betyr ikke helg for meg fri og jeg har jobbhelg igjen og en utrolig full uke foran meg med masse jobbing, men uka etter der er det ikke fult så mye som skjer så da kan jeg slappe av litt. Men idag har det gått i jobbing, trening og jeg har til og med fått vasket huset. Så nå er huset rent og pent. 


Idag når jeg var ute å løp tenkte jeg at jeg skulle velge et nytt sted å løpe for å få litt variasjon, men jeg ente faktisk med å løpe meg litt vill. Var en period hvor jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle løpe opp eller ned, men jeg har veldig glad for at jeg valgte å løpe nedover. Ble litt lengre enn planlagt, men det er bare godt det ;) Idag har jeg øvd en del til teoriprøven også. Sitter her og leser og leser og tar en del prøver på nettet. Heldigvis får jeg flere riktig nå enn det jeg gjorde i begynnelsen! Håper jeg består første gang, for da er det bare å bestille oppkjøring! :)
 

 
Høsten er så utrolig fin. Det er så utrolig mange forskjellige farger ute, man kan starte med skjerf og hansker og sene kvelder med en varm kopp te. Selv om det blir kaldere ute, så er det så mye koselig man kan gjøre. Igår var Magna og jeg ute og gikk en lang tur rundt i Hamar. Utrolig koselig og det var ikke så alt for kaldt. Når vi kom hjem ble det hjemmelaget wok. Vi er på utskikk etter leilighet i New York så mye av fritiden går på å finne den perfekte leiligheten. Det er utrolig vanskelig å finne en som er fin, bra beligenhet, grei pris og stor nok. Men, men, vi finner nok en til slutt. 
Idag var egentlig planen å ta en løpetur, men når jeg gikk hjem fra jobb startet det å regne og det har regnet i hele kveld. Det får bli imorgen istedenfor. Fant dette bilde på Google, andre som liker høsten?Idag har jeg for første gang skiftet slangen i sykkeldekket mitt. Kjøpte slange og det andre jeg trengte for kanskje en uke siden, men har bare ikke hatt tid før. Var litt skeptisk til hvordan jeg skulle gjøre dette og spurte i butikken om han hadde noen råd. Fikk egentlig ikke så mye ut av det, men fikk masse hjelp av Youtube. Skulle selvfølgelig først prøve å få av slangen selv, men det fungerte veldig dårlig. Skjønte ikke hvordan jeg skulle ta ut slangen. Men, når jeg så på Youtube hvor lett det var, var det plutselig ikke så vanskelig lengre. Så var det bare å ta ut slangen, ta inn den nye og sette på dekket igjen. 


Tror det tok en del lengre tid enn det andre kanskje hadde brukt, men nå vet jeg hvordan :-) Stolt av meg selv som har klart å skifte slange :) Nå gleder jeg meg faktisk veldig til å sykkle til jobb imorgen på min egen sykkel. 

Igår hadde jeg forbikjøring til Sverige og det var utrolig gøy. Jeg elsker å kjøre og det var utrolig gøy å kjøre forbi de andre bilene. Skikkelig kick! Selvfølgelig når vi var i Sverige ble det litt handling på meg også, et par brett cola zero ble selvfølgelig med meg hjem samt denne fine klokka. Bruker egentlig ikke klokker så mye, men syns denne var så lekker :-) Idag er det ikke så mye som står på programmet. Har fri, men skal ha kjøretime snart og så skal jeg trene. Jeg og ei venninne av meg har som mål og løpe 100 km denne måneden så det er bare å starte! 

Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits