På lørdag ble jeg 22 og dagen startet av at jeg våknet av at mine fantastiske roomies sang bursdagssangen til meg og når jeg kom inn på kjøkkenet hadde de stelt istand god frokost. Varme rundstykker, muffins og sjokolademelk sto på bordet og det var så koselig å spise frokost sammen. Det skjer så alt for sjeldent da vi alle har ganske forskjellige timeplaner. Like etter frokost ringte det på døren og der sto Hilde som kom med kake og ballonger. Utrolig koselig med besøk tidlig på morgenen. Fredag og lørdag var det konferanse i kirken jeg går i og etter frokost gikk vi alle sammen bort. Det var en fantastisk dag i kirken med masse folk, bra stemning og flotte taler. Til lunsj var vi en hel gjeng som dro ned til TGI Fridays for å spise lunsj og feire meg. På kvelden dro jeg til Hamar og feiret sammen med familien. Det var en fantastisk bursdagshelg og til helgen blir det venninnefeiring :-) 


... på å skifte sykkelslange. Hehe, jeg punkterte i sommer og skiftet ikke slange før jeg flyttet til Oslo og like etter at jeg fikk skiftet klarte jeg selvfølgelig å punktere igjen. Denne gangen på en liten spiker som jeg syklet over. Jeg var på vei opp til Marte når det skjedde og endte med å trille sykklene halvveis opp til henne og ned igjen senere på dagen. Jeg har også ikke hatt ordentlig utstyr til å skfite sykkeslange og jeg hadde heller ikke en sykkelpumpe, så i går dro jeg ned og kjøpte meg skikkelig utstyr, for dette kommer sikkert til å skje igjen.. Jeg kjøpte til og med en ny sykkelslange så jeg slipper å reise ned på butikken hvis det skjer igjen. Nå gleder jeg meg bare til det slutter å regne så jeg kan bruke sykkelen igjen!Nå begynner jeg også å få en liten verktøy samling, noe jeg ikke trodde jeg kom til å få, men det skjer jo i ny og ne at noe må gjøres og da er det veldig greit å ha det en trenger. Så litt rundt på nettet og så blandt annet en knall rosa verktøykasse og det hadde jo vært noe :-) For en fantastisk uke dette har vært og den er heldigvis ikke over helt enda. Uken startet med at hun ene jeg bor med, Amanda, hadde bursdag og det feiret vi selvfølgelig i leiligheten samme kveld. Magna og jeg ordnet med en ekstra god kveldsmat og gave til bursdagsbarnet. 

På onsdag fikk jeg besøk av Lina og det var utrolig koselig å se henne igjen. Jeg hentet henne på toget og vi gikk sammen opp til meg. Jeg kommer bare ikke over hvor stor forskjell det er å bo sentralt. Jeg trives så godt med leiligheten, beliggenheten og ikke minst med de jeg bor med. Når vi kom til meg lagde vi kveldsmat sammen og opptaterte hverandre på hva vi driver på med for tiden. 


Torsdag kveld dro jeg på Latter med Henriette. Jeg har ikke vært på stand-up siden New York og kveldens program var utrolig bra. Jeg satt og lo nesten hele kvelden og dette er noe jeg må få med meg flere ganger. En av de fantastiske tingene med å bo i Oslo er at det er så mye forskjellig å finne på, noe jeg må utnytte litt mer fremover:-)


Siden jeg flyttet inn har jeg vært innom finn.no for å se om det er noen som selger en sofa. Siden jeg ikke har bil var det å få hente sofaen et lite problem. Selv om det var mange annonser, var det flere som skrev "selges mot henting" og når man ikke har bil blir det plutselig litt vanskelig. Men tidligere i uken kontaktet jeg en og spurte om de hadde muligheten til å hjelpe med frakt og det hadde de og de ville ikke ha noe ekstra for det. Så jeg fikk en fin sofa til en billig penge og hjelp til frakt helt gratis. Jeg er også utrolig fornøyd med det nye bordet mitt som jeg faktisk kjøpte på fretex. Skal man ha noe nytt burde man ta seg en tur innom der for man vet aldri hvilke skatter som befinner seg der :-)1. Første måltidet i den nye leiligheten 2. Gullrotkake, kakao og en ny sesong med "Alt for Norge" 3. Middag hos Marte: Baktpotet med pølser, ost og mais - namm! 4. Magna og jeg lager ost- og skinkehorn. Så nå er fryseren full og det er så utrolig praktisk å ha i fryseren. Nå er det bare å ta ut et par hver morgen og ha de med til lunsj. 

Heisann igjen! Jeg er godt igang med 2. år på sykepleien og trives fortsatt utrolig godt. Jeg begynner året med 8 uker praksis og praksis er utrolig spennende og lærerikt. Selv om veien til praksisstedet er lang, er det utrolig hvor tidlig man klarer å stå opp når man bare vil. Rommet mitt begynner så smått å bli ferdig også. Det tar alltid lengre tid enn man tror å komme til rette og nå tror jeg endelig alt er på plass og det følels så utrolig godt. I går fikk jeg skaffet meg en sofa som var helt mitt i blinken, bordet fra IKEA er også på plass, og jeg var innom Fretex i ettermiddag og der fant jeg sofabord til bare 80 kr,  så det eneste som mangler nå er å henge opp noen bilder på veggen. 

 


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits