Nå sitter Magna og jeg og ser på "Alt for Norge", mitt nye favoritt program. Idag har vi lagd boller og kakao. Utrolig godt og spesielt sammen med Ubongo og Kokelimonke. Imorgen har jeg forbikjøring og skal kjøre til Sverige. Gleder meg utrolig masse, det er så gøy å kjøre. Øver på teoritentamen en del fordi den skal jeg ta om en ukes tid. Ha en fin søndagskveld :-)
Søndagen er dagen hvor jeg får gjort mest praktiske ting, betale regning, vaske, planlegge neste uke og ikke minst slappet av. Nå sitter jeg å planlegger neste ukes trening. Alltid greit å få sette av bestemte tider så jeg vet at jeg gjennomfører det og ikke minst lese i iForm for inspirasjons til en variert treningsuke! Ikveld skal Magna og jeg lage boller her hjemme og flere jenter kommer i kveld på jentegruppe med spill og morro. Kanskje jeg får åpnet det nye spillet mitt Ubongo. Et utrolig genialt spill hvor man må være rask, men sammtidig komme på den beste løsningen :-) 

 
Da var det tiden inne for å starte å blogge igjen. Har blogget en del tidligere, men det begynner og bli en stund siden, så ny start og ny blogg :-) I januar reiser jeg til New York for å studere og jeg gleder meg utrolig mye til det. Nå jobber jeg og trives egentlig godt med det. Jeg er 20 år og elsker reising, bøker og å finne på nye ting! :)

Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits