På lørdag fikk jeg besøk av disse fine jentene som jeg gikk på GUS sammen med. Syns det er så gøy at vi alle er i Oslo og det blir nok mange spill- og middagskvelder iløpet av høst. Alltid utrolig koselig å se disse jentene igjen. Det ble en sen kveld med masse latter og skravling :-)

 

Martine hadde stelt istand så fint til frokosten idag og det ble en skikkelig søndagsfrokost med nybakte scones og eggerøre før vi dro til Intro. Det blir kanskje en tradisjon her i leiligheten med felles frokost på søndager: det er ihvertfall alltid koselig. Søndagsettermiddag blir som regel til en lesedag for min del og idag var intet unntak. Godt å komme i gang med lesingen igjen og man får jo mye mer med seg når man er forbredt før forelesingene :-)


Idag er det siste dagen i sommerferien min for allerede imorgen er det studiestart. Dro en tur oppom Marte som også er i Oslo - så utrolig koselig å bo i samme by igjen som hu! Hun disket opp med sjokolademos ala Linda Stuhaug og vi ble enig om at den egentlig var veldig god. Vi var litt skeptiske i begynnelsen, men siden den er sunn må man jo bare innse at den ikke er så søt som vanelig sjokolademos. Marte er jo også så flink til å ta bilder så igjen låner jeg noen bilder hun tok :-)

Har også endelig fått opp alle bildene på veggen. Det ble en del og tror jeg kommer til å ha det sånn en stund. Syns det er veldig koselig med bilder på veggen og kommer nok til å fremkalle flere etterhvert.
 
Endelig er jeg på plass i Oslo! Jeg er helt ferdig med å flytte inn og det føles så godt. Har brukt en god del tid på å sette sammen alle de nye møblene og finne ut hvordan jeg ville ha det på rommet og til slutte sette på plass alt i hyller, skap og komoder, men nå tror jeg endelig alt er på plass! studiestart er allerede på tirsdag og det er helt rart hvor fort denne sommeren har gått. Jeg har jo nesten hatt 12 ukers ferie, men tiden har flydd avgårde. Under er noen bilder av rommet ser ut :-) 
Tiden flyr og allerede er sommeren snart over og imorgen flytter jeg til Oslo. Gleder meg masse til å flytte og starte på studiet. Siden jeg skal flytte i ny leilighet er det mye som må ordnes med tanke på rom og jeg har fått så mye inspirasjon fra pinterest. Gleder meg til å innrede og har allerede noen få ideer om hvordan jeg har lyst til å ha det. Hadde egentlig ikke tenkt til å flytte inn før om en uke, men nå får jeg så god tid til å rydde og ordne før studiestart. Må også en tur innom IKEA og alt sånt noe tar jo som regel litt tid. Under er noen inspirasjonsbilder og jeg har lyst til å ha et lyst rom med noen farger. 


 
Da har jeg endelig fått prøvd denne oppskriften som også er fra Linda Stuhaug sin blogg (link). Det er søtpotet nachos og fra nå av kommer jeg nok alltid til å lage nachos på denne måten. Det er en veldig enkel oppskrift og det smaker utrolig godt. Oppskriften finner du her. Det er veldig gøy å prøve å lage nye ting og på den bloggen finner man så mange gode oppskrifter. Det jeg liker best er at hun ikke bruker så mye av ingredienser som er vanskelig å få tak i eller veldig dyre. De fleste ingrediensene hennes er lette å få tak i matbutikker og det er veldig lett å følge oppskriftene hennes. Jeg har lagd masse fra bloggen hennes allerede og gleder meg til å prøve ut flere :-)

- Håper du prøver den -  
Bare tre jobbdager igjen og så har jeg en liten ferie igjen. Det skal bli godt å få slappet litt av, pakket og ordne litt forskjellige ting før jeg flytter til Oslo og starter på studiet. Denne uka her har gått så fort og allerede imorgen kommer familien tilbake fra vestlandet. Har vært en del med Marte og forrige gang jeg var hos henne tok vi så koselige bilder. Jeg ble invitert på pannekaker hos bestemoren hennes og det var så koselig og etterpå ble det kubb og badminton hos Marte. 
Haha, det ble litt gøy å ta bilde som å faktisk spille badminton :-) 


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits