For et par uker siden viste Marte meg en blogg som har fantastiske oppskrifter på mye godt som faktisk er ganske sunt også. Jeg har lagd en del derfra i det siste blandt annet, snicker bars, oreo's, vaffler, havre kjeks og alt har vært utrolig godt. Du finner bloggen hennes her og du burde prøve å lage noe derifra. Igår brukte vi denne oppskriften men vi hadde også i en del peanutmel og da ble de ekstra gode. Neste gang skal jeg også prøve å ta i noen sjokolade biter. Tror de blir enda bedre da :-)

Disse anbefales og du burde også ta en tur innom Linda Stuhaug sin blogg - der finner du mange godbiter!
Etter en uke med jobb finnes det ikke noe bedre enn å slappe av med gode venner. Igår ble jeg invitert på middag og spill med Marte. Jeg kan ikke huske sist gang jeg spilte kubb. Det var ihvertfall alt for lenge siden og jeg hadde glemt hvor gøy det faktisk var. Vi spilte flere omganger og koste oss skikkelig ute. Vi stekte indrefile og lagde salat og båtpoteter før vi satt oss inn med litt frukt. Utrolig koselig å være med disse jentene! 
- Hamar favorittene mine -
Hvis det er noe som hører sommeren til så er det grilling på terassen. Igår ble det litt spontant, men selvfølgelig veldig koselig. Jeg handlet også inn et par poteter, både søtpotet og vanlige for å prøve å lage hjemmelagde fries. Først kuttet jeg potetene i passende strimler før jeg la de i olje og kryddet de med litt forskjellig krydder. Stekte de i ca 30 minutter på 200 grader, men snudde de et par ganger. Men jeg tror jeg hadde litt for mye olje, så neste gang skal jeg prøve med litt mindre. Jeg syns heller ikke det ble så godt med søtpotet, men her er det sikker smak og behag. Det ble også veldig enkelt med grillingen, men like godt for det om. Det ble pølser og potetsalat og vi satte oss på terassen hvor det fortsatt var kjempe varmt selv om klokka nærmet seg 20. Jeg har endelig fått kjøpt meg ny vannflaske og jeg drikker så mye mer vann når jeg har med denne rundt omkring. Kjøpte den på XXL når jeg var der og elsker at de er rosa! Selv om jeg skal på jobb senere idag har jeg fått litt tid til å ligge ute og sole meg litt. 
For en herlig sommer så langt! Masse sol og varme, gode venner og familie, spise alle måltidene ute og lese en god bok. Igår ble det en tur til Nes og Helgøya for å dra innom å spise på Skafferiet. Jeg tror jeg faktisk ikke har vært på helgøya før, men det var utrolig flott der. Har hørt at det er vanlig å sykkle helgøya rundt og det er noe jeg har lyst til å gjøre en gang. Spesielt hvis det er så fint vær som det var igår.Det var også et par badestrender og man får en flott utsikt over til Hamar. På skafferiet var det utrolig flott. Med god mat og flotte omgivelser.. Selv om det er varmt ute anbefaler jeg deg å prøve kaffen :-) 

 

Jeg bestilte quiche og en bringebær drikke og begge deler var godt. De har også en liten butikk i stallen hvor de selger litt forskjellige varer. 

Nå håper jeg virkelig sola og varmen kommer til å vare. Har tenkt til å kjøpe et pledd så jeg kan ligger ute på gresset mens jeg soler meg. I det siste har jeg blitt så glad i å bake og å prøve nye ting. Har vært mye på Linda Stuhaug sin blogg og hun har mange fine oppskrifter på masse godt. Idag skal jeg prøve å lage søtpotet fries, håper det blir godt :-) 
Da har jeg akuratt kommet hjem fra en kort tur til Haugesund. Alltid like koselig å besøke besteforeldrene mine og i tillegg kom gutta oppom en liten tur også. 

Det blir alltid lapper når jeg er hos bestemor og det er så godt. Spesielt med hjemmelagd syltetøy!

Jeg fikk også prøvd komle for første gang. For å være helt ærlig syns jeg ikke komle var så veldig godt, men alt tilbehøret var kjempe godt!

- familien - 

- storesøster og lillebrødre - - Solnedgang i Haugesund - 
Denne helgen har vært veldig fin. Jeg har vært på hytta og det er iblandt utrolig deilig å dra opp på fjellet uten internet, mobil, innlagt vann og strøm  og bare kose seg med kortspill og yatzy, gåturer på fjellet og kvelder foran peisen. Hvis jeg ser bortifra de nesten 100 myggestikkene jeg har fått var det en flott helg på hytta. 


- Kakao, kanelbolle og kortspill -Siden vi ikke hadde ovn ble det en kreativløsning på å få varmet opp tacolefsene :-)


Tiden går så alt for fort og det er allerede snart to uker siden jeg kom hjem fra Spania. Det var late dager på stranden og koselige kvelder ute på restauranter eller hjemme i leligheten. 

I helgen dro jeg til Bergen for å gå i bryllup. Det var ei venninne av meg som giftet seg og det var helt fantastisk å få lov til å være med å feire henne og brudgommen. Alt fra vielsen til middagen til kaffen var kjempe fint og Helen var en utrolig flott brud. Jeg traff flere venner fra Gå Ut-Senteret og det er jo alltid så gøy å treffe igjen gamle venner som jeg ikke får sett så ofte. 

- Flotte brudeparet - - Noen venninner fra GUS - 

- Bruden og meg - 

Jeg fikk også noen flotte dager med fadderene mine; det ble ligrettospilling, gåtur, kjøreturer og masse prat. Veldig koselig som alltid. 

Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits