For et herlig vær vi har hatt de siste dagene i Oslo - helt fantastisk! Jeg tror nesten hele Oslo har vært ute i parkene for når jeg har vært der har det vært få grønne flekker igjen å sette seg ned på. Etter praksis hver dag denne uken har jeg gått opp til nærmeste park og vært der noen timer og solt meg for å nyte det herlige været, stemningen og selvfølgelig godt selskap. I går ble det også ute life og grilling i Frognerparken. Det er nesten litt pinlig å innrømme, men jeg har ikke vært i Frognerparken siden jeg flyttet til Oslo og det er jo nesten to år siden nå. Den ligger ikke langt fra der jeg bor og det blir nok flere turer dit fremover :-)

 
Jeg har fått øynene opp for en litt annen vri på frokosten enn den jeg har vært vandt med tidligere. Jeg har det siste året nesten bare spist knekkebrød med leverpostei og ost på til frokost og selv om det er veldig godt er det godt med en variasjon innimellom. Like bra er det at det ikke tar noe lengre tid å lage enn å smøre på noen knekkebrød. I går lagde jeg hjemmelaget granola fra Trinesmatblogg etter et tips fra ei venninne og denne var super god. Dette sammen med kesam med litt honning i, jordbær, blåbær og banan så blir det en fantastisk frokost ved siden av kaffekoppen. Det går ofte i de samme rettene hjemme hos meg så jeg har som mål å være litt mer kreativ :-)
Bilder fra pinterest

Nå har jeg akkurat bestilt flybiletter og hotell til noen dager i Barcelona i juni. Jeg reiser sammen med Sarah og dette er blirt faktisk det 7. året på rad vi reiser på sommertur sammen. Det skal bli så gøy! Jeg har aldri vært der før og ser veldig frem til å utforske en ny by. Dette virker som en spennende by og håper vi får sett mye av den på fire dager. Jeg har sett litt på hva som er fint å gjøre der og å gå opp til tibidabo, leie sykler og sykkle rundt og the sagrada familia er det jeg har fått med meg så langt er verdt å gjøre. Tar gjerne imot tips om byen om du har vært der :-)


 


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits