Nå er jeg tilbake til Hamar og her har pugging og eksamenslesingen startet på fult! Det er masse jeg skal huske og lære før eksamen så det er egentlig litt godt at været er så dårlig. Hehe, hadde vært litt mer kjipt å sittet inne å lese når jeg heller ville vært ute i det fine været. Det har jo egentlig vært en helt elendig vår, men masse regn. Ikke akuratt den våren jeg så for meg i Oslo. Men jeg håper sommeren blir bedre. 

Å lese hjemme er ikke alltid like lett når det til tider er mye lyd i huset, men jeg fant disse fine som blokkerer ut all lyd. Mye bedre enn sov i ro som jeg har brukt tidligere og jeg hører ingenting. Veldig effektive. Blokkerer ut all lyd så jeg kan lære alt om KOLS, hjertesvikt og kreftsykdommer. 


Igår var jeg veldig effektiv og fikk pakket alle tingene mine og vasket store deler av rommet. Utrolig herlig å ha gjort, for idag kommer Pappa med bil og tilhenger. Jeg har pakket veldig mye, men har heldigvis fått kastet en del ting og gitt bort en del klær, får å prøve å ha med meg minst mulig. Idag skal Vilde og jeg vasket ut av leiligheten også så vi bare kan levere over nøkklene når vi drar med tingene våre. 

På kvelden igår møtte jeg Amanda i byen for å spise middag og dra på visning. Hun har jo vært et semester i København og det var så utrolig koselig å se henne igjen og jeg gleder meg veldig til å flytte sammen med henne og Magna neste år. Det tror jeg blir veldig bra! 

Over til noe litt annet, jeg har så utrolig lyst til å lære meg å lage mønster i kaffekoppen, sånn som denne her var bare utrolig fin, men det får nok vente til etter eksamen :-)


Eksamenstiden har startet for min del, noe som betyr mye tid på skolen til både lesing og pugging. Heldigvis trenger ikke eksamensperioden å bare være kjedelig, men man kan gjøre den veldig gøy, spesielt når man har så gode studievenner. På fredag etter skolen kom Henriette og Ida hjem til meg og vi bestemte oss for å prøve oss på Fotballfrue sin nye kyllingsoppskrift og vi ble fort enige om at dette var skikkelig godt og noe vi alle skulle lage igjen. Det beste var at det var enkelt å lage og man trenger ikke så mange ingredienser. Det ble en utrolig koselig kveld, men masse prat, spill og kos. På lørdag møtes vi i parken på ettermiddagen, etter noen timers lesing for min del, for å spille kubb og grille. Årets første runde med kubb og jentene slo selvfølgelig guttene :-) 
På søndag møtte jeg Helen som har vært i Oslo i helgen, så utrolig koselig å se henne igjen! Det ble både brettspill og kortspill, vi elsker jo begge å spille, så det ble noen runder med litt av hvert. Jeg har hatt en utrolig fin pinse og selv om været ikke har vært det beste kan man alltids gjøre det koselig inne. Nå har jeg startet å pakke ut av leiligheten for på onsdag allerede skal alt være pakket og klart for da kjører jeg flyttelasset hjem hvor jeg skal bo de ukene jeg er hjemme i sommer. Hver gang jeg er på trikken så har jeg alltid lurt på om jeg egentlig trenger å trykke på stoppknappen fordi trikken har som regel stoppet, fordi enten er det andre som har trykket på knappen eller så er det noen på den neste holdeplassen. Derfor har jeg fått en vane at jeg aldri trykket på stoppknappen fordi trikken stopper jo alltid. Men det har jeg nå lært at den ikke gjør. På søndag når jeg tok trikken syns jeg det var rart at den ikke kjørte saktere når den nærmet seg holderplassen jeg skulle av på og jeg ble litt paff da det gikk opp for meg at trikken ikke hadde tenkt til å stoppe der, men kjørte heller rett forbi. Ansiktsutrykket mitt kan leses som en åpen bok så det var nok flere som fikk med seg at jeg egentlig skulle av på det stoppet, men viste ikke helt hvordan stoppknappen fungerte .....Heldigvis var det bare et par kvartaler til til neste holdeplass og jeg har nå lært at jeg alltid må trykke på stoppknappen for at trikken skal stoppe, duh :-) Har bare bodd i Oslo et år.... 

Uansett, idag ble det lunsj og eksamenslesing med Hilde, alltid like koselig og vi er så utrolig produktive når vi leser sammen, noe som overrasket oss begge første gang vi leste sammen, men lese 45 minutter og skravle i 15 minutter fungerer veldig bra for oss! Etterpå ble det litt mer lesing på skolen før jeg koste meg med siste episode av 71 grader nord på kvelden. I morgen håper jeg på bedre vær, hadde vært så utrolig koselig å sittet ute å lest i sola :-)
Igår lagde jeg noe kjempe godt, nemelig nypresset appelsinjuice. Jeg har lenge hatt en en juicepresser, men den ble desverre ikke brukt før igår og det skjønner jeg ikke, for dette var godt! Man trenger heller ikke å tilsette noe til juicen, for den er veldig god i seg selv og mye bedre enn juice man kjøper i butikken. Det ble litt ekstra eksamenslesing motivasjon og dette kommer jeg til å prøve igjen. Ikveld skal Henriette og jeg prøve oss på en anne juice, så det blir spennende!
Og igår var jeg for første gang på utekino her i Oslo. Snakk om steming!! Selv om det var kaldt var det utrolig mange som kom og før filmen var det litt forskjellige opptreden før de snurret film. Utrolig koselig og noe jeg håper jeg kan gjøre igjen mens jeg bor her. Det er sikkert mye gøy som arrangeres i denne byen her og noe jeg må bli flinkere til å utnytte :-)
Er det noe jeg ikke gjør veldig ofte så er det å gå ut å spise. Det finnes så mange restauranter her i Oslo, men jeg har bare vært på et par av de. Det har kanskje noe med at jeg er spesielt glad i å lage mat og det er dyrere å spise ute enn hjemme, men da blir det selvfølgelig ekstra koselig når jeg først går ut å spiser. På mandag var Mamma her og vi fikk veldig lyst på thai mat, så da var det bare å finne et sted. Vi endte til slutt opp på Rice Bowl ved Karl Johan og vi var begge kjempe fornøyd med maten. Vi bestilte begge yellow chicken curry og vårruller til forett og begge deler var kjempe godt. Anbefaler virkelig dette stedet!Jeg var hjemme i helgen og feiret Mamma sin bursdag. Nå er det heller ikke lenge til vi reiser på tur sammen. Bare et par dager etter eksamen flyr vi til Helsinki før vi drar sør over til de Baltiskestatene. Det blir en skikkelig jentetur med masse kvalitetstid!
Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits