- Opland Burger & Steak - I ettermiddag møtte jeg mamma i byen for en liten shoppingstur og middag ute. Det er like koselig hver gang hun kommer til byen og i dag jeg ordnet en kjole til konfirmasjonen til broren min også. Jeg har de siste ukene vært på utkikk etter en og i dag fant jeg endelig en. Det er en hvit enkel sommerkjole som jeg kan bruke ved flere anledninger i sommer. Til slutt endte vi opp med å spise middag på Opland burger & steak i østbanehallen og her var det skikkelig koselig å sitte. Siden det er i andre etasje er det litt stillere enn nede og maten var helt fantastisk. 

I kveld har det blitt litt pensum lesing sammen med noen glass med "fun sweet lemon og gurana". Den er så utrolig god og spesielt hvis man drikker den med sprudlevann. Har hørt at fun har en annen smak som mange sier er god med kiwi, men den hadde de ikke på butikken i dag, men den får jeg bare prøve neste gang. Denne her tror jeg ihvertfall blir en ny favoritt hos meg! 
Er det noe jeg spiser veldig sjeldent så må det være havregrøt. Jeg tror ikke jeg har laget det en eneste gang siden jeg flyttet til Oslo, men i forrige uke når jeg hadde besøk av Vilde foreslo hun nettopp dette. Havregrøt i seg selv kan jo være litt kjedelig, men toppet med diverse frukt og bær som appelsin, banan, rosiner, blåbær og litt kanel blir det alt annet enn kjedelig. 

Vilde hadde også kjøpt en bok som heter "magisk oppryddning" som jeg ble så inspirert av at dagen etterpå endte jeg opp med å sortere i alle skuffer og skap på rommet og det ble rett og slett en skikkelig opprydning. Det meste ble beholdt, men en del ble også kastet og en del klær ble lagt i poser som jeg skal gi bort, vinterklær ble lagt bort eller nederst i skuffen. Men sånn som været er nå lurer jeg på om det kanskje var litt for tidlig. Tenk at det er snart mai og ute hagler det. Når det er sånt et vær ute finner jeg frem kalenderen og teller ned dager til jeg reiser til Spania og nå er det bare 6 uker igjen :-) 
Helgen går så utrolig fort og jeg syns det er rart at jeg allerede har vært to uker i praksis. Det er så herlig å være i Oslo nå som det bare blir varmere og varmere i byen og denne uken er det meldt så fint vær! Bortsett fra i dag da, for nå sitter jeg inne med teppe over meg og en varm kopp te i hånden og ser ut på regnværet. Hadde vært så fint om jeg kunne tatt med bøkene ut i parken i morgen istedenfor å ha studiedag inne. I går fikk jeg en skikkelig god start på søndagen for Hilde kom opp til meg på brunch og det var så koselig. Det ble noen skikkelig kvalitetstimer sammen og dette er noe vi må få til oftere.


 
Jeg er så utrolig fornøyd med de nye putene til sofaen min! Før påske var jeg ute å handlet inn stoff og så sydde jeg de i påsken. Jeg endte opp med en del flere putetrekk, men syns det best med bare noen få puter i sofaen. Om jeg endrer mening er det jo bare å ta de i bruk. Før hadde jeg røde puter i sofaen, men jeg syns det var på tide med en forandring, så denne gangen gikk jeg for duse farger med to knall rosa så det ikke skulle bli så kjedelig. Jeg endte også opp med å sette et nattbord ved siden av sofaen til å ha kaffemaskinen min på. Det eneste som mangler nå er et nytt bord. Jeg kjøpte dette i høst og har egentlig ikke vært så veldig fornøyd med det, da det er plass til veldig lite på det. På IKEA har de et helt enkelt bord med to hyller som jeg tror vlle ha vært veldig fint her på rommet mitt som jeg tenker å kjøpe neste gang jeg er der. 


I ettermiddag skal Marte og jeg ha litt sykel rengjøring før det blir lørdagskos og film senere i kveld. Hehe, mye morsommere å ordne sykkelen når man er to :-) 

Ønsker deg en fin lørdag!  


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits