I dag er det siste feriedag og jeg er veldig klar for å reise tilbake til Oslo. Jeg har hatt en fantastisk påske med mye familietid, spill, godteri og en del jobbing, men nå ser jeg frem til å komme tilbake til Oslo, starte i ny praksis og kanskje til og med få noen rutiner i hverdagen. Ikke minst gleder jeg meg til vår, sol og varme og ettermiddager i parken. Jeg starter ikke i praksis før i neste uke og det er veldig godt å ha en litt rolig start etter ferien. 

Tidligere i påsken malte vi påskeegg, både små til å ha til pynt og i år malte vi også vårt eget påskeegg. Veldig gøy å male og å gjøre noe sammen med familien og resultatet ble ganske bra det også. Alt fra mer tradisjonelle påskeegg, til emoji's til sitt eget emblem og dette var gøy for både store og små.  

 
Heisann! Jeg er tilbake på Hamar og skal være her til over påsken og skal for det meste jobbe, men noen fridager har jeg. I dag bestemte jeg meg for å prøve noe nytt til frokost. Jeg leste på en annen blogg at man kunne farge egget ved å putte konditorfarge i vannet. Jeg tror jeg prøvde dette i fjor, uten hell, men bestemte meg for å prøve dette på nytt. Jeg googlet det også og det var noen som sa at om man la løkskall oppi gryte skulle de bli gule og rød/rosa, så jeg prøvde like så godt det i en annen gryte. Resultatet fra konditorfargen ble veldig bra og jeg må innrømme at det var litt ekstra gøy å spise egg når det var rosa. Det gulet/gull egget ble sånn etter at jeg brukte rødløk skall. Det skulle jo egentlig bli rødt/rosa, så jeg er litt usikker på hvorfor det ble gull/gult, men, men, gøy var det uansett og verdt å prøve!

- Neste gang jeg skal invitere på frokost blir det selvfølgelig servert hardkokt egg i forskjellige farger - 

 
 

Er det andre enn meg som er glad for å finne frem skinnjakken, converse og solbrillene? I dag er det faktisk hele 17 grader i Oslo og i dag ble det årets første lunsj på St. Hanshaugen. Håper våren virkerlig har kommet for å bli.  Jeg møtte Henriette på St. Hanshaugen for å spise lunsj tidligere i dag og jeg gleder meg til flere turer opp dit. Det er faktisk ganske god utsikt på toppen også. 

I går var det spillkveld og etter å ha spilt et par runder med Ticket to Ride tok jeg frem Passport. Dette må være et av mine favoritt spill og jeg får ikke spillt det nok. Et geografispill hvor man til tider får spørsmål om land man nesten ikke har hørt om eller spørsmål om noe som var pensum på barneskolen, men siden glemt, mens andre ganger får man spørsmål om ting man kan og kan vise de andre at geografi, det kan jeg. Et herlig spill, spesielt for de som er litt ekstra interessert i verden, kulturer og hovedsteder. 


 


Godt selskap, en god film og pizza er oppskriften på en fantastisk lørdagskveld.

I går dro jeg opp til Marte og møtte hun på Rema1000 for å handle inn smågodt og fyll til pizzaen. Smågodt hyllene var jo nesten helt tomme etter supersalget tidligere i uken så mye smågodt det ble det ikke, men masse godt til pizzaen det fant vi. Vi klarer ikke å bli enige i hva vi skal ha på pizzaen så det endte med at det ble halvt/halvt. Anbefaler virkelig alle å prøve denne hvite pizzaen fra Trinesmatblogg. Jeg har lagd den flere ganger nå og den er veldig fin hvis du vil gjøre lørdags pizzaen litt annerledes en gang. Den blir ekstra god hvis du tar kesam og ruccola på toppen. Kvelds film ble faktisk Disney filmen Inside Out, hvem sa at man var for gamel for disney filmer? Den var ihvertfall veldig søt og morsom og er verdt en titt. 
Jeg har i det siste hatt veldig lyst til å bytte trekk på putene i sofaen min. Jeg begynner å bli litt lei av det røde som jeg har hatt en god stund nå og det er alltid gøy med noen forandringer. Jeg har prøvd å finne litt inspirasjon forskjellige steder og tror jeg har kommet frem til at jeg vil ha en kombinasjon av hvitt, grått og lyse rosa i forskjellige tekstiler. Planen er å dra innom noen stoffbutikker til uken og se om de enten har ferdige putetrekk eller stoff så jeg kan sy de selv. Nå er det så lenge siden jeg har holdt på med noe kreativt så dette gleder jeg meg til. 

Bilder fra pinterest.com

Litt inspirasjon fra pinterest. 

Bilder fra pinterest.com
 
Heisann! Et innlegg i måneden er kanskje ikke det beste, men nå håper jeg at det blir mer jevnlige oppdateringer fremover. Ukene etter nyttår har gått utrolig fort og det er rart å tenke at vi allerede er i mars og våren er like rundt hjørnet. Nå håper jeg bare at temperaturen starter å stige og at den siste snøen smelter, slik at vinterjakken, støvletter og votter kan legges bort, så jeg kan finne frem skinnjakke og converse. Våren og sommeren i Oslo er jo så fin og jeg gleder meg allerede til å dager i parken med venninner, en god bok og kubbe spillet. 

I går etter trening inviterte jeg Henriette på kveldsmat etter trening og vi bestemte oss for å lage bananpannekaker. Jeg kan ikke huske sist jeg lagde dette og hadde helt glemt hvor godt det faktisk er. Vi toppet det med hjemmelaget jordbærsyltetøy, blåbær, kesam og appelsin.


 


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits