For en uke det har vært så langt. Uken startet med besøk av Ingrid og vi fant ut at det var over et år siden sist vi så hverandre, alt for lenge siden og det var utrolig koselig å se henne igjen. Vi spsite middag på Olivia, gikk rundt i byen og var litt turister. Vi dro blandt annet ned til Aker Brygge og kom akuratt når sola gikk ned. Det var så utrolig flott og jeg fant ut at jeg ikke har vært på Aker Brygge siden jeg flyttet til Oslo. Jeg syns det var blitt veldig fint der nede og det er sikkert enda koseligere på sommeren. Ettermiddagen gikk så alt for fort, men håper det ikke blir alt for lenge til jeg ser henne igjen :-)

 


Noen får påskeferie før enn andre, så på tirsdag var vi noen som feiret at Hilde hadde bestått eksamen og hadde fått påskeferie. Hun disket opp med en fantastisk middag, påskeskinke og fløtegratinertepoteter (fra bunn) til oss. Luksus! 

Ikke nok med det, men til frokost ble det vaffler, siden i dag er det vafeldagen, og det var en god start på dagen siden idag har jeg hatt syv timer med forelesing om helserett for sykepleiere. Selv om temaet egentlig kanskje kan være litt tørt, hadde vi en veldig flink foreleser som kom med mange bra eksempler og gjorde helserett mer spennende enn det jeg først trodde det var.  

 
God lørdag! For et vær, det er helt fantastisk å se sola stråle. Jeg gikk meg en tur tidligere idag og nå er jeg snart på vei ut igjen for å treffe Heidi, ei venninne fra New York som jeg ikke har sett siden Mai. Alt for lenge siden. Igår var jeg på ukas siste forelesing og etter det dro Sara og Ida hjem til meg hvor vi spiste lunsj og egentlig bare slappet av på soafen, spiste lunsj og så på mye forskjellig på TV'en. Herlig med noen sånne dager innimellom. Nå er det også bare en uke til påsken! Jeg har som mål å komme meg ut på ski ihvertfall en gang mens jeg er hjemme :-)

  

 
Igår hadde jeg den første forelesingen i sykdom, velferd og helsetjeneste som er det fager jeg skal ha denne våren. Det virker veldig spennende og det beste med alt var at jeg fikk se mange av studievenninnene mine igjen. Igår var jeg også på en forelesing om utveksling, som jeg vurderer. Det hadde vært utrolig spennende å reise til et annet land å studere igjen. Jeg tror jeg ville ha lært masse. Men selvfølgelig er det mye som ordnes hvis jeg skal dra, det er uansett lenge til så jeg har fortsatt god tid til å bestemme meg :-) 

Dagens middag ble faktisk litt mer kreativ enn jeg egentlig hadde tenkt. Det ble hjemmelaget kyllingburger meg hjemmelaget hamburgerbrød. Mamma har funnet så mange god oppskrifter på Trines Matblogg så da tenkte jeg å prøve ut en av hennes oppskrifter idag og det ble veldig godt. Neste uke håper jeg at jeg får til å prøve ut blomkålsuppen hennes :-)  
Nå er jeg ferdig med første praksisperiod på sykepleien og neste uke er det tilbake på skolen. Denne uken etter praksis har jeg vært hjemme og jobbet siden jeg ikke har hatt undervisning på skolen, men reiser tilbake neste uke da jeg har forelesninger igjen. Gleder meg til å komme tilbake på skolen og se alle igjen. Disse dagene hjemme har jeg jobbet, fått lest litt pensum og for det meste bare tatt det med ro. Veldig godt med sånne dager innimellom også. Jeg var på pinterest imorges og fant noen fine bilder fra Hellas. Jeg reiser til Athen og Santorini i august og gleder meg sånn til å reise, selv om det enda er lenge til. 
Jeg er ferdig med praksis for denne gang og har nå faktisk litt over en uke med ferie, eller studiedager som jeg kanskje burde kalle det. Jeg har reist tilbake til Hamar og skal jobbe litt den neste uken samtidig som jeg skal lese en del om sykdom og behandling som er min neste eksamen. Det er fortsatt lenge til, men som jeg lærte i høst går tiden veldig fort mot eksamen og jo tidligere man starter å lese jo mindre stresset blir jeg mot slutten. Siden det bare blir varmere er det jo gøy å kunne gjøre andre ting enn bare å sitte inne å lese i mai. Nå må jeg bare starte å lese, dagens tema er  inflammatoriske og immuologiske prosesser og infeksjoner. Håper det blir spennende :-)

Ikveld håper jeg også å få med familien på en runde med Settlers eller kanskje Ligretto ;)

 
For en fantastisk helg i Bergen det var. Det var kjempe koselig å se Helen igjen, alt for lenge siden sist nå, det ble mye spill og flere omganger av blant annet Bonanza og Ubongo. I tillegg prøvde jeg et nytt spill, Ligretto Dice. Og selv om det overhodet ikke er like morsomt som vanlig ligretto, var det veldig gøy å spill det. Vi dro også ned til byen og bryggen, dro på cafe, litt shopping og selvfølgelig ble det masse prat. Mye hadde skjedd siden sist vi så hverandre, og det er jo ikke helt det samme å snakke over telefonen. 
- Bergen - 


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits