Nå er jeg i Bergen for å besøk ei venninne av meg, Helen. Jeg kom igår kveld og nå sitter jeg hjemme hos Helen og har gjort ferdig litt skolearbeid på morgen sammtidig som jeg ser ut på havet. Jeg må si jeg er litt misunnelig på utsikten. Bergen er jo en fantastisk by og de gangene det ikke regner syns jeg at det er en av Norges fineste byer, dialekten er jo også helt fantastisk :-) Idag skal vi ta oss en tur ned til sentrum, se bryggen i Bergen, som jeg nesten alltid gjør når jeg er her og så blir det selvfølgelig en helg full av brettspill!
Igår ble det Bonanza, et spill vi alltid spiller sammen. Alt for lenge siden jeg hadde spilt det nå og så gleder jeg meg til å spille ubongo igjen også. Brettspill er noe jeg alltid har vært glad i å spille, mine favoritter er vel Settlers og Passport. Ligretto er kanskje favoritten, så håper vi får tid til å spille det i løpet av helgen også :-) 


På lørdag var det fantastisk vær på Hamar og David og jeg bestemte oss for å løpe ute. Desverre var det alt for glatt på fortauet til å løpe så det ble en times gåtur istedenfor. Det var en flott tur, med flott nesten blå himmel og ikke minst utrolig bra selskap. Det ble mange "nesten-fall" på isen, men vi kom tilbake uten brukkne bein eller armer. Imorgen starter nest siste uke i praksis og det føles rart at jeg snart er ferdig med praksis for dette året. Neste år har jeg hørt at vi nesten bare har praksis så til våren burde jeg nyte de dagene på skolen. Vi starter med sykdoms lære og det gleder jeg meg skikkelig mye til, selv om jeg helt sikkert til tider kommer til å tro at jeg har de symptomene jeg leser om i boken ;-)


Idag våknet jeg til blå himmel og sol, herlig start på dagen. Nå håper jeg bare at all isen smelter snart så våren kan komme. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til varmere tider. Har også hørt at Oslo er fantastisk på våren, så det gleder jeg meg til å oppleve. Denne uken har vært veldig rolig og igår dro jeg hjem til Hamar og skal være her i helgen. Under er et par bilder fra uken.

For litt over en uke siden ble jeg tipset om en app av Vilde som jeg syns er genial. Den heter "365" og hver dag tar du et bilde av hva du har gjort og hvis du vil legge til litt tekst. Litt som en dagbok, bare med bilder. Den "tvinger" meg også til å ta bilder hver dag, noe som jeg syns er veldig gøy å ha til senere :-)
 
Det er mandag igjen og min mandag startet veldig bra, med praksis, trening, jeg har fått lest igjennom en del pensum om legemiddelhåndtering som jeg syns er veldig spennende og jeg hadde laks til middag. Et nytt mål er å bli flinkere til å spise fisk. Tilbake til helgen, så var jeg hos noen venninner på fredagskvelden på ost og kjeks og på lørdag var jeg hos Marte. Vi spiste taco med hjemmelagde lefser (Marte er så flink:D) og "Life as we know it" på tv'en. En fantastisk kveld. Søndagmorgen lagde Marte bananpannekaker med krem. Blir så bortskjemt når jeg er hjemme hos Marte - hun lager alltid så mye godt :-) Nå begynner også sommerplanene mine å falle på plass. Jeg har aldri vært så tidlig ute med å planlegge sommeren før, men det er egentlig bare greit å få bestilt flybiletter og hotell. Jeg har mange spennende turer å se fram til :-) Jeg reiser jo allerede til Bergen neste uke og jeg gleder meg sånn til å se Helen igjen. Alt for lenge siden sist! 
For en helg det har vært! Jeg har kost meg masse og det beste av alt var at Vilde kom på besøk fra Larvik. Nå er det alt for lenge siden sist vi så hverandre og vi har hatt det utrolig koselig. Vi traff også Per Magne og det ble en mini Kenya reunion. Jeg tror sist vi alle tre var sammen var når vi alle bodde i Kenya for snart 10 år siden. Tiden flyr og jeg håper virkelig det ikke går 10 år til, til vi alle er samlet igjen. Vi dro på cafe, skravlet og senere på kvelden dro Vilde og jeg på Filla og var med på ungdomsmøte der, før vi dro hjem og stekte vafler. For en helg og nå er jeg klar for en ny uke. <3 

 
Som regel har jeg studiedag på fredager og gårsdagen studiedag kunne ikke ha blitt mer produktiv. Jeg startet dagen med å gjøre ferdig studieoppgavene jeg har på skolen. Utrolig herlig å bli ferdig med det først og så startet jeg å rydde og vaske rommet. Jeg gikk igjennom alle klærene mine og fant noen plagg jeg kan gi bort, i tillegg fikk jeg endelig ryddet litt i hyllene mine så det ser litt ryddigere ut :-) Jeg er egentlig veldig lite glad i både å rygge og å vaske, men det blir så fint når jeg er ferdig at det går greit når man først er igang. Nå skal jeg lese litt pensum, før jeg tenker å komme meg ut å trene litt og ikveld ser jeg endelig Henriette og Sara igjen. Alt for lenge siden sist så det blir nok en utrolig koselig kveld.

Igår ble det smoothie til lunsj og like godt som alltid, liker min best med blåbør, jordbær og banan.  
Det begynner å bli en stund siden sist, mye har skjedd i det siste, men nå er jeg klar for en ny månede. Februar er her og jeg hadde egentlig håpet at det skulle bli varmere, men sånn ser det desverre ikke ut, da er det godt å ha en Spania-tur å se fram til :-) Jeg reiser nemlig til Spania i April og gleder meg kjempe mye. Men livet i Oslo er ganske bra. Jeg har endelig kommet ordentlig igang med lesingen til både det faget jeg har nå og det neste. Greit å få en god start. Sykdomslære er et stort fag og det er så masse å lære... Gleder meg også til å møte kollokviegruppa mi igjen. Jeg syns faktisk det var gøy å øve til anatomi når jeg fikk treffe de :-)Har også blitt litt hektet på å skrive notater i farger i det siste. Syns det blir mye finere og mer oversiktlig, så nå håper jeg at jeg klarer (hmm, gidder), å skrive alle notatene i farger :PIgår var jeg også ute på Delicatessen sammen med Mamma, Onkel og Ingrid. Kjempe god mat og ikke minst utrolig bra selskap. Vi ble sittende i flere timer og jeg kan virkerlig anbefale den restauranten. Mange gode tapasretter og et veldig koselig sted å sitte :-)
Kan si at jeg anbefaler chorizo'en de har der, den var utrolig god!Dagens middag ble også egentlig ganske god. Forrige gang jeg var hjemme lagde mamam pasta med ostesaus og laks og idag skulle jeg prøve på det samme. Det smakte veldig godt, men ostesausen smakte ikke helt som den gjorde hjemme, men god var den uansett. 

 

 


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits