Heisann! I går innså jeg hvor mye jeg angrer på at jeg ikke har opprettholdt spansken min! Når jeg bodde i Bolivia, for snart tre år siden, brukte jeg mye tid på å lære meg spansk, men mye av det har dessverre forsvunnet og når jeg så og si aldri snakker det til vanlig forsvinner det. I går kom den bolivianske mentoren jeg hadde der nede til Norge og Hilde og jeg bestemte oss for å møte henne. Det ble utrolig koselig, men selv om jeg forsto mye av det hun sa var det veldig vanskelig og svare på spansk. Det ble derfor en god blanding mellom spansk og engelsk. Når jeg skal til Spania til sommeren vurderer jeg, om det ikke er så veldig dyrt, å ta noen timer med spansk. Hadde vært utrolig gøy å ihvertfall opprettholdt det litt. 

Når jeg kom hjem i går kveld satt jeg å så igjennom flere av bildene jeg og de andre jentene tok i Bolivia og er så takknemlig for at vi tok så mange bilder som vi gjorde. Det er så gøy å se tilbake på alt vi gjorde. 

- Inka trail - 

- Salar de Uyuni -  
God jul og et godt nytt år alle sammen. Jeg syns 2015 gikk utrolig raskt, men jeg sitter igjen med herlige minnter sammen med på gamle og nye venner, roommatene og familien min. Jeg dro på noen flotte ferier, har flyttet (igjen) og er nå halvveis igjennom studiene mine. Nå håper jeg bare 2016 blir kjempe bra og det tror jeg det kommer til å bli. Jeg har enda ikke så mange planer, men et par ferier er allerede planlagt, men bortsett fra det blit det bare spennende å se på hva året har å by på. 

Jul og nyttår ble feiret på Hamar og etter å ha vært her i litt over to uker reiser jeg tilbake til Oslo på mandag. Gleder meg veldig mye til det. Selv om det er godt med ferie og familietid er det også godt å komme tilbake i rutiner, studere og se gamle venner igjen. I julen har også startet å strikke igjen. Jeg syns nesten strikking hører litt julen og vinteren til og bestemte meg for noen uker siden å strikke et par sokker. Leiligheten i Oslo har et veldig kaldt gulv og da er det godt å kunne tilby de som kommer på besøk et par varme ullsokker. Siden det var så gøy å strikke disse har jeg allerede startet på et par til i lilla. Jeg tenkte jeg skulle ha et litt annet mønster, bare for variasjonen sin skyld. 
Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits