Jeg er tilbake på Hamar og igår var Filip og jeg ute i snøen. Det var utrolig gøy og vi lagde engler, hadde snøballkrig og lagde borg. Selv om jeg egentlig ikke er så glad i snø, liker jeg utrolig godt å leke i snøen. Jeg hadde det like morsomt som Filip og vi skal ut igjen idag og bygge ferdig borgen. På mandag møtte jeg mamma på IKEA for å handle litt. Jeg har hatt noen puter på rommet som jeg enda ikke har fått kjøpt trekk til og det var på tide. Selv om putene jeg kjøpte var fra IKEA hadde de ikke putetrekk i samme mål så jeg endte opp med å kjøpe stoff og idag har jeg fått sydd litt. Gleder meg til å komme tilbake til Oslo får å ta de på putene - nå håper jeg bare de passer :-) 

Jeg er også ferdig med pannebåndet jeg har drevet og strikket. Det er første gang jeg har strikket etter mønster og jeg er egentlig veldig fornøyd med resultatet. Må bare få ordnet med alle de løse tråene nå før jeg kan ta det i bruk :-) 
Torsdagkveld dro jeg på kino med noen venninner fra studiet. Vi så Hunger Games - Mockingjay part 1 og jeg er egentlig litt usikker på hva jeg syns om filmen. Den var veldig bra laget, men jeg gleder meg veldig til neste og ikke minst var det koselig å se venninnen igjen. Nå som vi er ute i praksis møtes vi ikke regelmessig på skolen, men heldigvis er vi flinke til å finne på ting på kvelden :-)

Nå er jeg i Haugesund og tok flyet over i går morges. Flyet mitt gikk 8:20 så sto opp tidlig og skulle ta t-banen allerede 6:30. Jeg er her for å besøke besteforeldrene mine og vi har hatt det utrolig koselig :-) Pappa er også her og igår var vi en tur på cafe i byen. Utrolig koselig med både ostebrix og skolebolle. På søndag var det en skikkelig GUS reunion. Alle fra Oslo, pluss Bruna, som er på besøk helt fra Brasil var samlet til en tapaskveld hos Hilde og Melissa. Det var utrolig koselig å samle alle sammen og det er alt for lenge siden jeg så noen av de. I hektiske hverdager er det ikke alltid lett å samles, men heldigvis ser jeg mange av de på KRiK og i intro. 

Over til noe litt annet har jeg faktisk startet å strikke igjen. Jeg ble smittet av mamma sin strikkeglede i julen og strikker nå for første gang etter mønster. Strikker et marius pannebånd og skal helt ærlig si at det er vanskelig. Det er mye telling og har måtte rakne opp flere omganger en gang allerede. Men jeg håper det blir fint og planen er å det ferdig før vinteren er over ;-) 
Hei igjen. Det begynner å bli en stund siden sist og jeg syns tiden går så fort. Jeg hadde en utrolig fin avsluttning på juleferien og var tilbake i Oslo tirsdag kveld. Selv om jeg har reist en del har jeg egentlig aldri vært så veldig flink til å pakke. Jeg tror jeg ikke helt har forstått konsepte "pakke lett", da jeg alltid klarer å ta med meg mye mer enn det jeg bruker. Har lest noen steder at man burde pakke i antrekk og dette er noe jeg skal prøve å huske til neste gang. På vei tilbake til Oslo hadde jeg med meg både en tung koffert og bag, pluss en veske. Jeg var veldig glad for at både turen fra tog til t-bane og t-bane til meg var kort da jeg hadde med meg alt for mye. Så neste reise eller neste gang jeg skal hjem må jeg huske å ikke ta med meg alt for mye! 

På fredag var jeg hos Marte og så på premiæren av "Mitt dansecrew". Jeg syns det var veldig gøy og gleder meg allerede til neste fredag. Når jeg er hos Marte lager vi alltid noe godt og på fredag ble det søtpotetpizza, hvis du ikke har smakt det anbefales det på det sterkeste! og vi lagde sjokolade med nøtter. Utrolig godt å kose seg med til Mitt dansecrew. 


Siden Marte skulle ha ny stol på rommet kjøpte jeg hennes og måtte da ta med hele stolen både på trikken og t-banen sent på kvelden. Skal helt ærlig si at jeg følte meg litt dum når jeg gikk på trikken med en stol i den ene armen, men jeg var ihvertfall sikkret en sitteplass ;)Idag var Mamma en tur i Oslo og vi spiste middag sammen med TGI fridays. Utrolig koselig som alltid og etterpå fikk jeg kjøpt meg nye vintersko. De jeg har nå er ikke så varme så skal bli godt å kunne gå ute uten å fryse. Mamma og jeg har også bestilt tur sammen til sommeren og selv om det fortsatt er litt lenge til gleder jeg meg kjempe masse! Nye land, nye opplevelser og jeg gleder meg sånn til å dele det med Mamma!
God morgen! Jeg har bare to dager igjen av ferien og de skal nytes. Jeg reiser tilbake til Oslo allerede imorgen og disse ukene hjemme har gått så utrolig fort. Vet ikke hvor tiden har blitt av. Jeg har hatt en fantastisk juleferie her hjemme, men jeg gleder meg også til å komme tilbake til Oslo. Skal bli godt å komme inn i rutiner igjen, legge seg til vanlige tider og ikke minst se alle i Oslo igjen. Jeg starter også året med praksis. Gleder meg masse og tror det kommer til å bli veldig interessant og lærerikt. Jeg har vært så heldig å få praksis plass ikke så veldig langt unna der jeg bor, sånn at jeg kan gå. Da blir det en frisk start på dagen hver dag :-) 

Jeg hadde litt for store forventninger til hvor mange bøker jeg klarte å lese på to uker. Tok med meg litt for mange hjem, og har ikke klart å lest alle. Det var så mye annet gøy å finne på enn å sitte med nesa i en bok hele tiden. Men jeg har blandt annet fått lest "me before you", en fantastisk bok som jeg virkelig anbefaler, den var til og meg litt sykepleierelatert, eller ihvertfall omsorgsrelatert. Veldig spennende. I tillegg fikk jeg denne boka av Kristian til jul. For dere som har sett på TV-serien "Castle" er det boka som hovedpersonen i tv-serien publisere i serien, men som nå også har blitt en ordentlig bok. De har faktisk kommet ut tre bøker og hvis jeg liker denne ender jeg nok opp med å kjøpe de to andre også :-) 


Jeg syns tiden har gått så fort. 2014 var et fantastisk år og jeg har opplevd masse og prøvd mye nytt, flyttet to ganger, besøkt nye land og ikke minst blitt kjent med så utrolig mange herlige mennekser! I år feiret jeg nytt år med familien, noe jeg har pleid å gjøre fordi vi som regel har vært bortreist. Jeg satt å så igjennom noen bilder fra tidligere nytt års feiringer og her er bilder fra de fem siste årene.

Vietnam 10/11

Nyttår 10/11 ble feiret i Vietnam ved kysten. Vi var der i nesten 3 uker og etter noen dager i  Ho Chi Minh City dro vi til kysten hvor mye av tiden ble brukt på stranden eller ved bassenget. Vi tok også en båttur hvor vi snorklet og fisket litt. Nyttår ble feiret på hotellet med live show og både masse god mat fra både Vietnam og andre steder. 

Thailand 11/12

Nyttår 11/12 ble feiret i Thailand, nærmere bestemt Pattaya. Vi hadde leid en leilighet litt utenfor sentrum med basseng og ikke langt unna stranden. Dagene gikk med på shopping, båttur, go kart og selvfølgelig mange timer ved bassenget. Nyttår feiret vi på en restaurant før vi gikk tilbake til leligheten for å se på alt fyrverkeriet. 

Bolivia 12/13

Høsten 2012 flyttet jeg til Sucre, Bolivia sammen med tre andre jenter. Vi feiret nyttår sammen med nye venner der nede og spiste både boliviansk og norsk mat. Vi lærte bolivianske tradisjonelle nyttårsleker og vi hadde pakkeleken, noe som de ikke hadde spilt før. Det var masse dans og selvfølgelig fyrverkeri på kvelden. 

Oman 13/14

Nyttårskvelden i fjor ble feiret i Muskat, Oman. Vi leide bil og siden det ble noe tull med bestillingene våre endte vi opp med å leie to biler og siden mamma hadde glemt førekortet hennes hjemme var det jeg som kjørte den ene bilen og pappa den andre. Trafikkreglene i Oman var litt forskjellig fra de vi har her hjemme, men det var utrolig gøy å kjøre der :-) Vi dro også litt utenfor Muskat for å få med oss mer av landet. 1. nyttårsdag kjørte vi til Dubai og var der i noen dager. Dubai er en helt fantastisk by med masse forskjellige å finne på, shopping, båttur, ta heisen til toppen av Burj Khalifa er bare noe av det du kan gjøre der.  


Norge 14/15

Jeg hadde en koselig nyttårsfeiring hjemme med familien. Jeg hadde gledet meg til masse fyrverkeri, men det var desverre masse tåke her på Hamar så det var umulig å snylte på andre sine fyrverker. Men vi hadde det utrolig gøy med stjerneskudd, god mat, spill og leker. 
Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits