For et herlig vær vi har hatt de siste dagene i Oslo - helt fantastisk! Jeg tror nesten hele Oslo har vært ute i parkene for når jeg har vært der har det vært få grønne flekker igjen å sette seg ned på. Etter praksis hver dag denne uken har jeg gått opp til nærmeste park og vært der noen timer og solt meg for å nyte det herlige været, stemningen og selvfølgelig godt selskap. I går ble det også ute life og grilling i Frognerparken. Det er nesten litt pinlig å innrømme, men jeg har ikke vært i Frognerparken siden jeg flyttet til Oslo og det er jo nesten to år siden nå. Den ligger ikke langt fra der jeg bor og det blir nok flere turer dit fremover :-)

 
Er det noe jeg spiser veldig sjeldent så må det være havregrøt. Jeg tror ikke jeg har laget det en eneste gang siden jeg flyttet til Oslo, men i forrige uke når jeg hadde besøk av Vilde foreslo hun nettopp dette. Havregrøt i seg selv kan jo være litt kjedelig, men toppet med diverse frukt og bær som appelsin, banan, rosiner, blåbær og litt kanel blir det alt annet enn kjedelig. 

Vilde hadde også kjøpt en bok som heter "magisk oppryddning" som jeg ble så inspirert av at dagen etterpå endte jeg opp med å sortere i alle skuffer og skap på rommet og det ble rett og slett en skikkelig opprydning. Det meste ble beholdt, men en del ble også kastet og en del klær ble lagt i poser som jeg skal gi bort, vinterklær ble lagt bort eller nederst i skuffen. Men sånn som været er nå lurer jeg på om det kanskje var litt for tidlig. Tenk at det er snart mai og ute hagler det. Når det er sånt et vær ute finner jeg frem kalenderen og teller ned dager til jeg reiser til Spania og nå er det bare 6 uker igjen :-) 
Helgen går så utrolig fort og jeg syns det er rart at jeg allerede har vært to uker i praksis. Det er så herlig å være i Oslo nå som det bare blir varmere og varmere i byen og denne uken er det meldt så fint vær! Bortsett fra i dag da, for nå sitter jeg inne med teppe over meg og en varm kopp te i hånden og ser ut på regnværet. Hadde vært så fint om jeg kunne tatt med bøkene ut i parken i morgen istedenfor å ha studiedag inne. I går fikk jeg en skikkelig god start på søndagen for Hilde kom opp til meg på brunch og det var så koselig. Det ble noen skikkelig kvalitetstimer sammen og dette er noe vi må få til oftere.


 
Jeg er så utrolig fornøyd med de nye putene til sofaen min! Før påske var jeg ute å handlet inn stoff og så sydde jeg de i påsken. Jeg endte opp med en del flere putetrekk, men syns det best med bare noen få puter i sofaen. Om jeg endrer mening er det jo bare å ta de i bruk. Før hadde jeg røde puter i sofaen, men jeg syns det var på tide med en forandring, så denne gangen gikk jeg for duse farger med to knall rosa så det ikke skulle bli så kjedelig. Jeg endte også opp med å sette et nattbord ved siden av sofaen til å ha kaffemaskinen min på. Det eneste som mangler nå er et nytt bord. Jeg kjøpte dette i høst og har egentlig ikke vært så veldig fornøyd med det, da det er plass til veldig lite på det. På IKEA har de et helt enkelt bord med to hyller som jeg tror vlle ha vært veldig fint her på rommet mitt som jeg tenker å kjøpe neste gang jeg er der. 


I ettermiddag skal Marte og jeg ha litt sykel rengjøring før det blir lørdagskos og film senere i kveld. Hehe, mye morsommere å ordne sykkelen når man er to :-) 

Ønsker deg en fin lørdag!  
I dag er det siste feriedag og jeg er veldig klar for å reise tilbake til Oslo. Jeg har hatt en fantastisk påske med mye familietid, spill, godteri og en del jobbing, men nå ser jeg frem til å komme tilbake til Oslo, starte i ny praksis og kanskje til og med få noen rutiner i hverdagen. Ikke minst gleder jeg meg til vår, sol og varme og ettermiddager i parken. Jeg starter ikke i praksis før i neste uke og det er veldig godt å ha en litt rolig start etter ferien. 

Tidligere i påsken malte vi påskeegg, både små til å ha til pynt og i år malte vi også vårt eget påskeegg. Veldig gøy å male og å gjøre noe sammen med familien og resultatet ble ganske bra det også. Alt fra mer tradisjonelle påskeegg, til emoji's til sitt eget emblem og dette var gøy for både store og små.  

 
 

Er det andre enn meg som er glad for å finne frem skinnjakken, converse og solbrillene? I dag er det faktisk hele 17 grader i Oslo og i dag ble det årets første lunsj på St. Hanshaugen. Håper våren virkerlig har kommet for å bli.  Jeg møtte Henriette på St. Hanshaugen for å spise lunsj tidligere i dag og jeg gleder meg til flere turer opp dit. Det er faktisk ganske god utsikt på toppen også. 

I går var det spillkveld og etter å ha spilt et par runder med Ticket to Ride tok jeg frem Passport. Dette må være et av mine favoritt spill og jeg får ikke spillt det nok. Et geografispill hvor man til tider får spørsmål om land man nesten ikke har hørt om eller spørsmål om noe som var pensum på barneskolen, men siden glemt, mens andre ganger får man spørsmål om ting man kan og kan vise de andre at geografi, det kan jeg. Et herlig spill, spesielt for de som er litt ekstra interessert i verden, kulturer og hovedsteder. 


 


Godt selskap, en god film og pizza er oppskriften på en fantastisk lørdagskveld.

I går dro jeg opp til Marte og møtte hun på Rema1000 for å handle inn smågodt og fyll til pizzaen. Smågodt hyllene var jo nesten helt tomme etter supersalget tidligere i uken så mye smågodt det ble det ikke, men masse godt til pizzaen det fant vi. Vi klarer ikke å bli enige i hva vi skal ha på pizzaen så det endte med at det ble halvt/halvt. Anbefaler virkelig alle å prøve denne hvite pizzaen fra Trinesmatblogg. Jeg har lagd den flere ganger nå og den er veldig fin hvis du vil gjøre lørdags pizzaen litt annerledes en gang. Den blir ekstra god hvis du tar kesam og ruccola på toppen. Kvelds film ble faktisk Disney filmen Inside Out, hvem sa at man var for gamel for disney filmer? Den var ihvertfall veldig søt og morsom og er verdt en titt. 
Jeg har i det siste hatt veldig lyst til å bytte trekk på putene i sofaen min. Jeg begynner å bli litt lei av det røde som jeg har hatt en god stund nå og det er alltid gøy med noen forandringer. Jeg har prøvd å finne litt inspirasjon forskjellige steder og tror jeg har kommet frem til at jeg vil ha en kombinasjon av hvitt, grått og lyse rosa i forskjellige tekstiler. Planen er å dra innom noen stoffbutikker til uken og se om de enten har ferdige putetrekk eller stoff så jeg kan sy de selv. Nå er det så lenge siden jeg har holdt på med noe kreativt så dette gleder jeg meg til. 

Bilder fra pinterest.com

Litt inspirasjon fra pinterest. 

Bilder fra pinterest.com
 
 

Heisann! I går innså jeg hvor mye jeg angrer på at jeg ikke har opprettholdt spansken min! Når jeg bodde i Bolivia, for snart tre år siden, brukte jeg mye tid på å lære meg spansk, men mye av det har dessverre forsvunnet og når jeg så og si aldri snakker det til vanlig forsvinner det. I går kom den bolivianske mentoren jeg hadde der nede til Norge og Hilde og jeg bestemte oss for å møte henne. Det ble utrolig koselig, men selv om jeg forsto mye av det hun sa var det veldig vanskelig og svare på spansk. Det ble derfor en god blanding mellom spansk og engelsk. Når jeg skal til Spania til sommeren vurderer jeg, om det ikke er så veldig dyrt, å ta noen timer med spansk. Hadde vært utrolig gøy å ihvertfall opprettholdt det litt. 

Når jeg kom hjem i går kveld satt jeg å så igjennom flere av bildene jeg og de andre jentene tok i Bolivia og er så takknemlig for at vi tok så mange bilder som vi gjorde. Det er så gøy å se tilbake på alt vi gjorde. 

- Inka trail - 

- Salar de Uyuni -  
God jul og et godt nytt år alle sammen. Jeg syns 2015 gikk utrolig raskt, men jeg sitter igjen med herlige minnter sammen med på gamle og nye venner, roommatene og familien min. Jeg dro på noen flotte ferier, har flyttet (igjen) og er nå halvveis igjennom studiene mine. Nå håper jeg bare 2016 blir kjempe bra og det tror jeg det kommer til å bli. Jeg har enda ikke så mange planer, men et par ferier er allerede planlagt, men bortsett fra det blit det bare spennende å se på hva året har å by på. 

Jul og nyttår ble feiret på Hamar og etter å ha vært her i litt over to uker reiser jeg tilbake til Oslo på mandag. Gleder meg veldig mye til det. Selv om det er godt med ferie og familietid er det også godt å komme tilbake i rutiner, studere og se gamle venner igjen. I julen har også startet å strikke igjen. Jeg syns nesten strikking hører litt julen og vinteren til og bestemte meg for noen uker siden å strikke et par sokker. Leiligheten i Oslo har et veldig kaldt gulv og da er det godt å kunne tilby de som kommer på besøk et par varme ullsokker. Siden det var så gøy å strikke disse har jeg allerede startet på et par til i lilla. Jeg tenkte jeg skulle ha et litt annet mønster, bare for variasjonen sin skyld. 


Hei og god fredag! Jeg er skikkelig klar for helg. Selv om uken har vært veldig fin ønsker jeg alltid helgen velkommen. I går fikk jeg tilsendt min nye almanakk og jeg er kjempe fornøyd. Dette er tredje året jeg bestiller fra personlig almanakk og er like fornøyd hver gang. Jeg liker så godt at man kan gjøre den personlig og at ingen andre har en som er lik. I fjor prøvde jeg ulike almankker, blandt annet en vi fikk fra skolen, men ble liksom ikke helt fornøyd og nesten alle hadde jo lik. Mens denne er helt unik med en "things I want to do" liste på forsiden, og det hadde vært veldig gøy om jeg hadde fått krysset ut et par av de tingene i løpet av året. Jeg var litt sent ute med å bestille den i år og det passet perfekt at den kom i går da fjor årets almankk "går ut" på søndag. 
Heisann og god lørdag! Jeg er tilbake på skolen etter åtte uker med praksis og selv om jeg trivdes veldig godt i praksis er det herlig med litt mer frihet i hverdagen. I går møtte jeg Hilde på Espresso House hvor vi ble sittende i flere timer med hvert vårt pensum og lese og studere. Jeg satt med medikament regning og fikk gjort mye. Det er så utrolig koselig å kunne møtes å lese sammen, selv om vi ikke studere det samme. Espresso House på st. Hanshaugen var et utrolig koselig sted og det blir ikke siste gang jeg går dit. Etter hvert begynnte det å komme veldig mange dit, men før klokken 13 var det stille og rolig. Nå skal jeg sitte en times tid til med medikamentregning før jeg jeg skal møte noen venninner fra studiet og spise middag :-)
På fredag hadde jeg en fantastisk bursdagsfeiring og jeg håper alle hadde det like gøy som meg. Alle fikk plass på rommet mitt og siden jeg fikk låne noen stoler fra Magna og Amanda satt vi alle samlet rundt sofaordet. Tidligere på dagen lagde jeg kanelboller og mufins og handlet inn litt snacks og jeg koste meg skikkelig med å ordne i stand.  Det ble mye prat og leker og jeg er veldig glad for engangs da oppvasken dagen etterpå ikke ble så stor ;-) - Utorlig herlige venninner og roomies jeg har - 


På lørdag ble jeg 22 og dagen startet av at jeg våknet av at mine fantastiske roomies sang bursdagssangen til meg og når jeg kom inn på kjøkkenet hadde de stelt istand god frokost. Varme rundstykker, muffins og sjokolademelk sto på bordet og det var så koselig å spise frokost sammen. Det skjer så alt for sjeldent da vi alle har ganske forskjellige timeplaner. Like etter frokost ringte det på døren og der sto Hilde som kom med kake og ballonger. Utrolig koselig med besøk tidlig på morgenen. Fredag og lørdag var det konferanse i kirken jeg går i og etter frokost gikk vi alle sammen bort. Det var en fantastisk dag i kirken med masse folk, bra stemning og flotte taler. Til lunsj var vi en hel gjeng som dro ned til TGI Fridays for å spise lunsj og feire meg. På kvelden dro jeg til Hamar og feiret sammen med familien. Det var en fantastisk bursdagshelg og til helgen blir det venninnefeiring :-) 


... på å skifte sykkelslange. Hehe, jeg punkterte i sommer og skiftet ikke slange før jeg flyttet til Oslo og like etter at jeg fikk skiftet klarte jeg selvfølgelig å punktere igjen. Denne gangen på en liten spiker som jeg syklet over. Jeg var på vei opp til Marte når det skjedde og endte med å trille sykklene halvveis opp til henne og ned igjen senere på dagen. Jeg har også ikke hatt ordentlig utstyr til å skfite sykkeslange og jeg hadde heller ikke en sykkelpumpe, så i går dro jeg ned og kjøpte meg skikkelig utstyr, for dette kommer sikkert til å skje igjen.. Jeg kjøpte til og med en ny sykkelslange så jeg slipper å reise ned på butikken hvis det skjer igjen. Nå gleder jeg meg bare til det slutter å regne så jeg kan bruke sykkelen igjen!Nå begynner jeg også å få en liten verktøy samling, noe jeg ikke trodde jeg kom til å få, men det skjer jo i ny og ne at noe må gjøres og da er det veldig greit å ha det en trenger. Så litt rundt på nettet og så blandt annet en knall rosa verktøykasse og det hadde jo vært noe :-) For en fantastisk uke dette har vært og den er heldigvis ikke over helt enda. Uken startet med at hun ene jeg bor med, Amanda, hadde bursdag og det feiret vi selvfølgelig i leiligheten samme kveld. Magna og jeg ordnet med en ekstra god kveldsmat og gave til bursdagsbarnet. 

På onsdag fikk jeg besøk av Lina og det var utrolig koselig å se henne igjen. Jeg hentet henne på toget og vi gikk sammen opp til meg. Jeg kommer bare ikke over hvor stor forskjell det er å bo sentralt. Jeg trives så godt med leiligheten, beliggenheten og ikke minst med de jeg bor med. Når vi kom til meg lagde vi kveldsmat sammen og opptaterte hverandre på hva vi driver på med for tiden. 


Torsdag kveld dro jeg på Latter med Henriette. Jeg har ikke vært på stand-up siden New York og kveldens program var utrolig bra. Jeg satt og lo nesten hele kvelden og dette er noe jeg må få med meg flere ganger. En av de fantastiske tingene med å bo i Oslo er at det er så mye forskjellig å finne på, noe jeg må utnytte litt mer fremover:-)


Siden jeg flyttet inn har jeg vært innom finn.no for å se om det er noen som selger en sofa. Siden jeg ikke har bil var det å få hente sofaen et lite problem. Selv om det var mange annonser, var det flere som skrev "selges mot henting" og når man ikke har bil blir det plutselig litt vanskelig. Men tidligere i uken kontaktet jeg en og spurte om de hadde muligheten til å hjelpe med frakt og det hadde de og de ville ikke ha noe ekstra for det. Så jeg fikk en fin sofa til en billig penge og hjelp til frakt helt gratis. Jeg er også utrolig fornøyd med det nye bordet mitt som jeg faktisk kjøpte på fretex. Skal man ha noe nytt burde man ta seg en tur innom der for man vet aldri hvilke skatter som befinner seg der :-)Nå er jeg tilbake i Oslo og har allerede startet på studiet igjen. Jeg har hatt en helt fantastisk ferie, men det var også godt å komme tilbake til Oslo og ny leilighet. Jeg starter på mitt 2. år på sykepleien og i år har jeg mye praksis noe som jeg syns er veldig spennende. Da får man virkelig et innblikk i hvordan det er noe som er helt annerledes enn å lese om det i pensumbøkene. De siste dagene har mye av tiden gått til å innrede rommet mitt, men jeg mangeler fortsatt et par ting som jeg gleder meg til kommer på plass. Jeg har blandt annet bestilt et bord på IKEA som jeg håper at kommer snart. 


Siden jeg har flyttet mer sentralt har jeg også meldt meg in i SiO. I fjor ble det litt for lang reisevei syns jeg, men i år er jeg klar for flere treninger der. Jeg dro ned i dag og fikk meldt meg inn og trent litt og liker at det ikke er så alt for langt å gå. På sykkel tar det sikkert bare et par minutter. Men nå er planen å få unnagjort litt lesing før jeg skal i forelesing i kveld og så på konsert etter! :-)

I sommer har Marte og jeg trent sammen et par ganger i uken. Da har det vært styrke som har stått på programmet. Det er så mye mer motiverende å trene sammen med ei venninne istedenfor alene. Da gir man litt mer, treningen blir litt hardere og det blir mye mer gøy. Vi har for det meste trent inne, men på fredag var det så fint vær så vi tok like så godt treningen ute på gresset. Det var helt blå himmel og solen strålte og vi hadde en kjempe bra økt. Både armer og bein fikk trent seg og like etter at vi var ferdig kom skyene. Jeg håper dette er noe vi fortsetter med!I går var jeg på rekelag hos mormor og morfar. Det var utrolig godt og det ble etterfulgt av en runde med boccia og kubb. For noen uker siden bestillte jeg meg en selfie-stang og den fikk jeg tidligere i uken så den var også med. Bilder kommer senere :-)
På mandag dro Magna og jeg inn til Oslo for å møte Amanda og for å se på den nye leiligheten vår. Det var veldig gøy med en liten road trip inn til Oslo og å endelig få se leiligheten vi skal bo i. Den ligger veldig sentralt, noe som blir en stor forandring fra i fjor da jeg bodde litt utenfor byen. Jeg skal bo sammen med Magna og Amanda og vi kommer til å få det kjempe gøy sammen. Nå gleder jeg meg til å innrede nytt rom og få alle tingene på plass. Vi mangler enda et par ting til fellesen, men det tror jeg vi får ordnet før skolestart. Dette året har gått så utrolig fort og det er utrolig rart at jeg allerede skal starte på 2. året på sykepleien...


God morgen. I dag prøvde jeg noe helt nytt til frokost, nemlig cottage cheese, mager kesam, jordbær og mandler. Jeg fant en lignende oppskrift på en blogg i går, men sløyfet en del av ingrediensene da jeg ikke hadde de i hus, men bare dette ble utrolig godt. Siden jeg ikke hadde ferske jordbær varmet jeg opp noen fryste og resultatet ble veldig bra. En enkel og god frokost som passer like god til travle dager som til dager hvor man har bedre tid til frokosten. 

I dag til frokosten ble jeg sittende å bla i Reiselyst og her var det masse inspirasjon å finne til nye reisemål, både i Norge og resten av verden. Veldig gøy å se igjennom og nå gleder jeg meg bare enda mer til ferien min i august. Det skal bli så godt med sol og varme.


Heisann! I går hadde jeg en så fin dag sammen med Marte. Vi startet dagen med å trene ute i solen og vi hadde beregnet det skikkelig godt fordi nesten rett etter at vi var ferdig med å trene startet det å pøs regne. Heldigvis tittet solen frem igjen etterhvert og vi fikk satt oss ut igjen og solt oss litt. På kvelden ble jeg invitert hjem til Marte på grilling, i regnet vel å merke, men det er vel bare sånn norsk sommer er.  Å grille syns jeg er utrolig koselig og håper det blir flere anledninger til å gjøre det før sommeren er over. 

I love the Norwegian summer; it's the best day of the year - 

Jeg fant dette sitatet på instagram i helgen og det er bare så sant :-) 
Defy grey skies with a cheerful medley of mandarin, lemon and rose petals. it's a burst of sunshine in a cup - 

Heisann! Jeg fant denne te'en i skapet i morges og den kunne jo ikke ha passet bedre. Norsk sommer betyr desverre ikke sol og 25 grader, men heller 13 grader med skyer og regn. Litt trist, men heldigvis har jeg en ferie å se fram til i begynnelsen av August med mye sol og varme. Nå er det bare litt over tre uker til jeg møter Sarah i Hellas og jeg gleder meg kjempe mye. Det er over et år siden jeg sist så henne så jeg ser så fram til dette årets tur. Men i mellomtiden blir det en del jobbing, en tur inn til Oslo får å se på den nye leiligheten, en IKEA tur og kanskje til og med en liten harry-tur til Sverige til og med :-)


De siste to dagene har Marte vært hos meg og vi har hatt det så gøy, med film, matlaging og trening. Vi så den nye Nicholas Sparks filmen, The Longest Ride og selv om alle filmene er veldig like syns jeg denne var kjempe bra. Boken er også verdt å lese. I fjor sommer spiste jeg mye bananpannekaker, men når vi lagde det nå var det kjempe lenge siden sist og jeg hadde helt glemt hvor utrolig godt det er. Det passer jo så godt både til frokost, lunsj og kvelds og det er alltid gøy med forandringer når en vanlig frokost for meg består knekkebrød med skinke. Ikke så veldig spenende akkuratt.. 

Til høsten flytter jeg til ny leilighet og da er det jo alltid gøy med litt nytt. Jeg har vært mye på pinterest og jeg har utrolig lyst på et sånt bord/hylle med kaffemaskin, kaffe og kopper. Det er så mye inspirasjon å finne på pinterest og dette likte jeg utrolig godt. Gleder meg til å sette et sånt et sammen til høsten. Mitt eget litt cafe hjørnet på rommet ;)


God morgen! I går ble det feiring av David og som bursdagsbarnet hadde valgt ble det sushi til middag. Utrolig godt og feiringen fortsetter på lørdag med venner og storfamilien. Det ble en veldig koselig dag og jeg håper bursdagsbarnet koste seg. Idag blir det tur planlegging på meg da det bare er tre dager til Mamma og jeg reiser på ferie. Vi er enda ikke ferdig med å planlegge og siden vi ikke skal være så lenge på hvert sted er det greit å ha planen klar for hva vi har lyst til å se før vi reiser. Dessverre er det meldt skikkelig dårlig vær med regn så jeg håper virkelig det forandrer seg. Det er jo ikke det samme å være på tur når det regner og mange av stedene vi har planlagt å se er utendørs. Så regnjakke og paraply må jeg huske å pakke i sekken. 


Idag fyller min kjære bror år og feiringen startet allerede klokken 6:15 da resten av familien kom inn på rommet med gaver, frokost og sang. Det ble jo en tidlig start, men det er jo viktig å få mest mulig ut av dagen ;) Ikveld blir det sushi og jordbær som bursdagsbarnet har valgt. 

Gratulerer så masse med dagen, David! 


Heisann! Nå er eksamen over og nå er det sommerferie! Vel, ikke egentlig da jeg har en forelesing på fredag, men eksamen er unnagjort og det følels helt herlig. Det ble mange uker med mye lesing, pendling fram og tilbake til Oslo og lite annet. I sommer skal jeg finne på mye gøy og jeg reiser allerede på ferie på søndag. Det blir en jentetur med Mamma og jeg gleder meg sånn, tror det blir kjempe koselig og ikke minst å utforske nye land. 

Etter mange timer med lesing og pugging var det faktisk utrolig herlig med en løpetur. Vet ikke om det var på grunn av trening eller om det var fordi jeg fikk en times pause fra lesingen, men energien og motivasjonen kom alltid tilbake etter trening. 

Etter eksamen dro jeg en tur til Marte. Vi var begge ferdig med eksamen så på mandagskvelden feiret vi med brownies. Siden det ble så fint vær på tirsdag satt vi oss ut i solen for å friske opp på spansken vår, haha :-)

Videre skal pensumbøker byttes ut med skjønnliteratur og jeg gleder meg til å starte på en ny bok av Jojo Moyes. Har også hørt at det kommer en bok nummer 2 av "Me before you" kommer til høsten og det gleder jeg meg sånn til :-) Og de skal til og med lage en film av boken - gleder meg! I sommer håper jeg det blir flere oppdateringer fra denne fronten enn det har vært i vår. 


Nå er jeg tilbake til Hamar og her har pugging og eksamenslesingen startet på fult! Det er masse jeg skal huske og lære før eksamen så det er egentlig litt godt at været er så dårlig. Hehe, hadde vært litt mer kjipt å sittet inne å lese når jeg heller ville vært ute i det fine været. Det har jo egentlig vært en helt elendig vår, men masse regn. Ikke akuratt den våren jeg så for meg i Oslo. Men jeg håper sommeren blir bedre. 

Å lese hjemme er ikke alltid like lett når det til tider er mye lyd i huset, men jeg fant disse fine som blokkerer ut all lyd. Mye bedre enn sov i ro som jeg har brukt tidligere og jeg hører ingenting. Veldig effektive. Blokkerer ut all lyd så jeg kan lære alt om KOLS, hjertesvikt og kreftsykdommer. 


Igår var jeg veldig effektiv og fikk pakket alle tingene mine og vasket store deler av rommet. Utrolig herlig å ha gjort, for idag kommer Pappa med bil og tilhenger. Jeg har pakket veldig mye, men har heldigvis fått kastet en del ting og gitt bort en del klær, får å prøve å ha med meg minst mulig. Idag skal Vilde og jeg vasket ut av leiligheten også så vi bare kan levere over nøkklene når vi drar med tingene våre. 

På kvelden igår møtte jeg Amanda i byen for å spise middag og dra på visning. Hun har jo vært et semester i København og det var så utrolig koselig å se henne igjen og jeg gleder meg veldig til å flytte sammen med henne og Magna neste år. Det tror jeg blir veldig bra! 

Over til noe litt annet, jeg har så utrolig lyst til å lære meg å lage mønster i kaffekoppen, sånn som denne her var bare utrolig fin, men det får nok vente til etter eksamen :-)


Eksamenstiden har startet for min del, noe som betyr mye tid på skolen til både lesing og pugging. Heldigvis trenger ikke eksamensperioden å bare være kjedelig, men man kan gjøre den veldig gøy, spesielt når man har så gode studievenner. På fredag etter skolen kom Henriette og Ida hjem til meg og vi bestemte oss for å prøve oss på Fotballfrue sin nye kyllingsoppskrift og vi ble fort enige om at dette var skikkelig godt og noe vi alle skulle lage igjen. Det beste var at det var enkelt å lage og man trenger ikke så mange ingredienser. Det ble en utrolig koselig kveld, men masse prat, spill og kos. På lørdag møtes vi i parken på ettermiddagen, etter noen timers lesing for min del, for å spille kubb og grille. Årets første runde med kubb og jentene slo selvfølgelig guttene :-) 
På søndag møtte jeg Helen som har vært i Oslo i helgen, så utrolig koselig å se henne igjen! Det ble både brettspill og kortspill, vi elsker jo begge å spille, så det ble noen runder med litt av hvert. Jeg har hatt en utrolig fin pinse og selv om været ikke har vært det beste kan man alltids gjøre det koselig inne. Nå har jeg startet å pakke ut av leiligheten for på onsdag allerede skal alt være pakket og klart for da kjører jeg flyttelasset hjem hvor jeg skal bo de ukene jeg er hjemme i sommer. Hver gang jeg er på trikken så har jeg alltid lurt på om jeg egentlig trenger å trykke på stoppknappen fordi trikken har som regel stoppet, fordi enten er det andre som har trykket på knappen eller så er det noen på den neste holdeplassen. Derfor har jeg fått en vane at jeg aldri trykket på stoppknappen fordi trikken stopper jo alltid. Men det har jeg nå lært at den ikke gjør. På søndag når jeg tok trikken syns jeg det var rart at den ikke kjørte saktere når den nærmet seg holderplassen jeg skulle av på og jeg ble litt paff da det gikk opp for meg at trikken ikke hadde tenkt til å stoppe der, men kjørte heller rett forbi. Ansiktsutrykket mitt kan leses som en åpen bok så det var nok flere som fikk med seg at jeg egentlig skulle av på det stoppet, men viste ikke helt hvordan stoppknappen fungerte .....Heldigvis var det bare et par kvartaler til til neste holdeplass og jeg har nå lært at jeg alltid må trykke på stoppknappen for at trikken skal stoppe, duh :-) Har bare bodd i Oslo et år.... 

Uansett, idag ble det lunsj og eksamenslesing med Hilde, alltid like koselig og vi er så utrolig produktive når vi leser sammen, noe som overrasket oss begge første gang vi leste sammen, men lese 45 minutter og skravle i 15 minutter fungerer veldig bra for oss! Etterpå ble det litt mer lesing på skolen før jeg koste meg med siste episode av 71 grader nord på kvelden. I morgen håper jeg på bedre vær, hadde vært så utrolig koselig å sittet ute å lest i sola :-)


Ditt navn her


"Image and video hosting by TinyPic"

Hei! Jeg heter Elise og studerer sykepleien i Oslo. Jeg skriver for det meste om min hverdag som student, reiser, matglede og det som faller meg inn.
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013Kategorier


· Blogg · Hverdag · Matglede · New York · ReiseSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits